• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Munki MotionTerug naar het overzicht

Stoer feestje! Ervaar een onvergetelijke freerun dag, begeleid door professionele freerunners!
Het team van Munki Motion behoort met verschillende titels tot de top van de sport freeruning. Om de sport te kunnen doorgeven aan enthousiaste kids hebben zij een hal ingericht waar jonge beoefenaars alle technieken kunnen leren. En hoe leuk, jij kunt hier je kinderfeestje vieren!

Kinderfeestje

Samen met al je vriendjes en vriendinnetjes zul je hier een onvergetelijke freerun dag te ervaren, begeleid door professionele freerunners, die zelf zeker ook wat laten zien. De activiteiten zijn spannend, avontuurlijk, gezond, uitdagend en natuurlijk veilig! Aan het eind van het feestje ontvang je bovendien een eigen Munki certificaat! Er zijn 3 kinderfeestjes-arrangementen waar je uit kunt kiezen.

Er is een hal in Haarlem en één in Velserbroek! Beide hallen zijn speciaal ingericht om alle aspecten van het freerunnen te ervaren en ook om even uit te rusten met een gezonde snack. Bij Monkey Motion kan ieder kind kennismaken met het echte freerun gevoel! Goed om te weten; beide hallen zijn goed bereikbaar op de fiets, maar ook met de auto, parkeren is gratis.

Kinderfeestjes kunnen worden gevierd op woensdag om 14.00 uur, zaterdag 13.00 uur of zondag om 14.00 uur of 16.00 uur. 

Klik voor meer informatie door naar de website of neem contact op per mail of telefoon!

Tip: Munki Motion organiseert ook vakantiekampen! 

Munki Motion

Stephensonstraat 4
2014 KD Haarlem
Openingstijden Woensdag om 14.00 uur, zaterdag 13.00 uur of zondag om 14.00 uur of 16.00 uur. Prijs V.a. 18,- per persoon. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Geef je kind één van deze leuke zomerboeken cadeau. Heerlijk voor de zomerdagen thuis, óf voor rust op de achterbank onderweg naar je vakantie-adres!

Bestel een leuk zomerboek!