Ontdek de leukste stadswandelingen in Leiden

29 december 2023
Ontdek Leiden te voet met deze drie toffe stadswandelingen voor kids. Speciaal voor hen zijn er verschillende routes. Loop  de Grimmige Gruwelloop, speur er op los met één van de speurroutes of leer en beleef tijdens een rondleiding. Ga eropuit met hele gezin!
Even naar buiten met de kids is altijd fijn. Kies een van deze stadswandelingen en leer meer over de stad. Een leuk gezinsuitje voor in het weekend of de vakantie. Op zoek naar een actief kinderpartijtje? Dat kan natuurlijk ook met één van deze wandelingen. 

Met de vrolijke speurroutes ontdek je Leiden in je eigen tempo. De routes zijn makkelijk te volgen zodat je de clues kunt kraken en een mysterie kunt oplossen, terwijl je ondertussen langs de mooiste en verrassendste plekjes van de stad loopt. Met de mysterieuze moordroute zie je een ander deel van de stad dan met de spionmissie. Gemaakt voor volwassenen, maar met wat hulp kunnen kids vanaf 6 jaar prima meedoen!Grimmige Gruwelloop: de spannendste manier om Leiden te ontdekken! Met deze kinderspeurtocht voor kids vanaf 9 jaar ontdek je het Leiden van de 17e eeuw. Haal jouw pakketje met vier personages op bij VVV Leiden, verdeel de rollen en start de onvergetelijke tocht. Aan de hand van spannende vragen en opdrachten wordt langzamerhand duidelijk dat men het in de 17e eeuw niet zo nauw nam met hoge straffen. Onthoofding, ophanging en verdrinking waren aan de orde van de dag…. Durf je nog mee?Klimmen op een kanon, slapen in een bedstede, rondlopen op een middeleeuwse burcht en nog veel meer! Het mag allemaal tijdens de KIDS Rondleiding Leiden. Leer de mooie verhalen over Leiden. Een leerzame en leuke belevenis, boek via Rondleiding Leiden.Ga er lekker op uit met het hele gezin. Veel plezier!