BplusCTerug naar het overzicht

Muziekschool, danslessen, creatief aan de slag.. het kan bij BplusC in en om Leiden!

In Leiden kun je eigenlijk niet om BplusC heen. Met meerdere locaties in het centrum en in de Merenwijk, Stevenshof en Leiden Noord zit er altijd wel een BplusC bibliotheek bij jou in de buurt. Wist je dat je gratis lid kunt worden en boeken kunt lenen? Ook zijn er allerlei cursussen op het gebied van dans, theater, musical, muziek, beeldende kunst en nog veel meer. 

Dans en theater
De dansafdeling van BplusC is een volwaardige dansschool waar iedereen terecht kan: van jong tot oud, van beginner tot gevorderd. Peuterballet, hiphop, kindertheater...  Instromen bij jaarcursussen is het hele jaar door mogelijk. Kom gerust langs voor een gratis proefles!

Muziekschool BplusC
Piano, saxofoon, zingen, accordeon, gitaar, baby- en peutermuziek: het aanbod muziekles bij BplusC is enorm! Liever samenspelen in een orkest of ensemble? Dat kan ook. Doe mee met een gratis proefles!

Kunst en beeld
Ontdek de kunstenaar in jou in het Kinderatelier van BplusC! Bekijk snel de creatieve lessen in de Kunstklas (groepen vanaf 6 jaar, 9 jaar en 12 jaar), ga creatief aan de slag met techniek in het i-lab of filosofisch boetseren. Nu ook naailessen met de naaimachine voor kinderen.

Bekijk hier de locaties

Kijk via de button op de website van BplusC voor alle ins & outs van de cursussen!

Foto's van:

- Art of Shanka, Shanka Abeysekera (LAFV)
- Henk Aschman (LAFV)
- Marcel Schikhof (LAFV)
- Jannie de Groot

 

BplusC

Verschillende locaties in de regio
Openingstijden Kijk op de website voor het lesrooster, klik door via de roze button! Prijs Kijk op de website voor de kosten van de verschillende cursussen, klik door via de roze button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestjes!

Kinderfeestjes!

Voor alle jarige Jobjes en Jetjes zijn er leuke kinderfeestjes! Creatief, actief, met dieren, koken, bakken, dansen, circus, in de natuur en nog véél meer. Kijk snel en maak er een feestje van!

Bekijk de tips