• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Dansles, theater & balletles in Leiden
Dans & theater

Dansles, theater & balletles in Leiden

Ontdek de leukste dansstudio's en theaterscholen voor kids. In Leiden kunnen kinderen kiezen uit toneel, dansen, ballet, breakdance, acteerles, jazz, musical, streetdance en meer.

Bekijk alle musicalscholen, jeugdtheaters en dansscholen in Leiden!

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 28 resultaten
Pagina: 1
totaal 28 resultaten
Pagina: 1

Dansles, balletles en theaterles voor kinderen in de regio Leiden

Is jouw kind een echt podiumbeest? In de omgeving van Leiden, Katwijk en Leiderdorp kun je op dansles, balletles, musicalles, drama, theaterles, toneelles, acteerles en meer.

De leukste dansscholen in de omgeving van Leiden, Katwijk en Leiderdorp

Wij hebben onze favoriete dansscholen verzameld in Leiden, Katwijk, Leiderdorp, Noordwijk, Alphen aan de Rijn, Oegstgeest, Noordwijkerhout, Lisse en Voorschoten. Veel dansscholen bieden verschillende dansstijlen aan. Wat dacht je van ballet, klassiek ballet, jazz ballet, moderne dans, breakdance, streetdance, tapdans, hiphop en meer. Kies hier de dansstudio die bij jouw kind past. Leuk: ook voor de allerkleinsten zijn er vaak al danslessen zoals pamperdans, peuterdans, kleuterdans en kinderballet.

De leukste theaterscholen in de omgeving van Leiden, Katwijk en Leiderdorp

Ook zijn er een heleboel gezellige jeugdtheaterscholen en toneelverenigingen voor kinderen in Leiden, Katwijk, Leiderdorp, Noordwijk, Alphen aan de Rijn, Oegstgeest, Noordwijkerhout, Lisse en Voorschoten. Kinderen kunnen zich aansluiten bij een theatergroep of alles leren over musical, cabaret of improvisatie. Voor je het weet zie je jouw acteur of actrice in de dop op het podium staan!

Op Kidsproof Leiden vind je alle leuke theaterlessen en danslessen voor kinderen in de omgeving van [3 plaatnamen].