Zwemles SterrenbadTerug naar het overzicht

In het Sterrenbad in Wassenaar leren kinderen zwemmen volgens het zwem ABC met mascotte Jip!
In het Sterrenbad in Wassenaar kunnen kinderen vanaf 4 jaar starten met zwemles. Ze worden opgeleid voor de diploma's: A, B, C, Zwemvaardigheid I, II en III.

De reguliere zwemlessen duren 45 minuten. De kinderen krijgen bij inschrijving het Jip starterspakket met een Jip zwemtas en een Jip bewaarbox waarin behaalde polsbandjes en diploma medailles bewaard worden. Er zit ook een fotolijst bij voor een foto met diploma en een boek met verhalen over de acht waterwerelden van Jip. Je kind behaalt zijn of haar diploma of diploma’s door samen met Jip de acht waterwerelden te doorlopen en polsbandjes en medailles te verzamelen. Dit werkt stimulerend voor je kind.

Voor ouders is er regelmatig een kijkles, waarbij de ouders in de zwemzaal de voortgang van hun kind zien. Alle andere weken zijn de lessen te volgen via een groot scherm in het Café Plaza. Ons Café Plaza serveert goede koffies en lekkere tosti’s of ouderwetse frites voor na het zwemmen. Ook aan gezonde snacks voor na de zwemles is gedacht. Er is vers fruit, knijpfruit, of bijvoorbeeld een bruin broodje kaas of ham.

Kijk voor meer informatie zoals tijden en inschrijven op de website van het Sterrenbad onder de roze button.

Tip: kijk ook eens bij andere zwembaden in en om leiden voor zwemlessen.

Sportplaza Wassenaar BV Sterrenbad

Generaal Winkelmanlaan 2
2243 AZ Wassenaar
Openingstijden Zie website voor actuele openingstijden. Prijs Zie website via de roze button voor meer info. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

Op zomerkamp met en zonder overnachten