SingspireTerug naar het overzicht

Laat jouw stem horen! Bij Singspire krijg je met veel plezier zangles van professionele zangcoaches.
Bij Singspire, praktijk voor Vocal Coaching in Oegstgeest kunnen kinderen en volwassenen terecht voor zanglessen, workshops en kinderfeestjes.

Ben je dol op zingen, maar vind je het nog een beetje eng? Dan moet je bij Singspire zijn! Ze gaan jou met de juiste zangtechnieken en persoonlijke begeleiding leren dat zingen superleuk en ontspannend is. Eigenaar Willemijn van Helden: “Wij zijn professioneel opgeleide zangcoaches met een passie voor mensen. Wij vinden dat iedere stem, oud of jong, gehoord mag worden.”

Singspire biedt naast privé-coaching ook groeps-coaching. Zo zijn er cursussen in Songwriting, Kids Vocal Coaching (4+) en Zing op Schoot (1+). Singspire is gevestigd in het voormalig clubgebouw van het ASC in Oegstgeest aan de Duivenvoordestraat 1.

Meer informatie vind je op de website van Singspire via de roze button.

Tip: Wist je dat je in Leiden heel goed eropuit kan? Bekijk eens onze verzameling aan kindvriendelijke musea, theaters, (indoor)speelplaatsen en activiteiten in en om Leiden en ontdek hele gezellige familieuitjes het hele jaar door!

Singspire

Duivenvoordestraat 1
Oegstgeest
Openingstijden klik op de roze button voor meer info Prijs Kids Vocal Coaching
Prijs per les: vanaf € 12,86,-
Totaalprijs voor 14 lessen: vanaf € 180,-

Zing op Schoot
Prijs per les: vanaf € 9,-
Totaalprijs voor 14 lessen: vanaf € 180,-
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Pinksteren!

Pinksteren!

Komend weekend is er van alles te doen tijdens het Pinksterweekend. Lekker plonsen, naar een kasteel of een museum. Wat zijn jouw plannen?

Check de uitjes!