OpzijnPlek voor cadeau'sTerug naar het overzicht

OpzijnPlek

Veerpolder 19-015
Warmond
Prijs Zie webshop
Superleuke webshop; toffe verjaardagscadeautjes en gave spulletjes voor je eigen feestje!
OpzijnPlek is een fijne webshop waar je ideeën kan opdoen voor avontuurlijk en uitdagend speelgoed voor een duurzame ontwikkeling.

Heb je ideeën nodig voor een origineel verjaardagscadeautje of een geslaagd kinderfeestje? OpzijnPlek heeft hele leuke artikelen te koop waarmee je de allerleukste verjaardagsfeestjes geeft:

BubbleLap zeepbellen
Supergrote bellen maak je met BubbleLab zeepbellen! Met bellenblaaspoeder tover je je bellensop om tot een magisch en gigantisch bellenspektakel. In de webshop is er nu ook een gaaf Party Fun pakket te verkrijgen!

Stick-lets
Met Stick-lets bouw je allerlei vormen en creaties met stokken. Zo bouw je eenvoudig je eigen hut, of maak je samen met andere kinderen een huttendorp met tipi's en andere bouwwerken. Cool!

Speksteen
Ga op je kinderfeestje aan de slag met speksteen! Een heel leuk idee om met z'n allen creatief bezig te zijn. Speksteen is ook los verkrijgbaar in de webshop.

Bamboestokken
Ook bouwen met bamboe is tof! Een technisch spel waarbij je flink moet samenwerken. Je koopt een pakket met maar liefst 500 bamboestokjes. Hele grote bamboestokken (1.20 m!) zijn te huur bij OpzijnPlek!