• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Boerhaave café & winkelTerug naar het overzicht

Rijksmuseum Boerhaave heeft een gezellig museumcafé en leuke museumwinkel. Kom eens langs!
Even bijkomen in het museum? In het museumcafé van Rijksmuseum Boerhaave geniet je van een kop koffie met een gebakje of een lekkere lunch. Is het lekker weer? Dan is het ook mogelijk om in de historische binnentuin te genieten van een rustmoment.

Het museum draagt graag hun steentje bij aan een duurzame wereld. Dit doen ze bijvoorbeeld door het recyclen van koffiedik, dat gebruikt wordt voor het kweken van oesterzwammen. Afval wordt zorgvuldig gescheiden en waar mogelijk gerecycled.

De koffie in het museumcafé is fairtrade en alle sappen zijn biologisch en van Hollands fruit gemaakt. Ook hebben ze een bijzondere samenwerking met Brownies & Downies. De brownies zijn met veel passie gemaakt door mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt door een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Museumwinkel
Op zoek naar een souvenier of cadeautje? Je vindt in de museumwinkel echt hele leuke, originele cadeautjes voor ong en oud. De museumwinkel is ook toegankelijk zonder entreeticket.

Rijksmuseum Boerhaave

Lange St. Agnietenstraat 10
2312 WC Leiden
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

Laat die zon maar lekker schijnen want het is zomervakantie! Lekker zwemmen, creatief aan de slag, een dagje naar Den Haag... bekijk snel de leukste zomeruitjes. Ook voor de minder zonnige dagen..:-).

Check de leukste zomeruitjes