Speelotheek Bij Tante LeenTerug naar het overzicht

Hier kun je speelgoed lenen voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Enorm veel keuze!
De collectie is zeer gevarieerd en wordt steeds aangevuld met nieuw speelgoed. Al dit speelgoed kun je lenen. Het werkt in principe hetzelfde als bij een bibliotheek, je leent alleen speelgoed in plaats van boeken.

Bij Tante Leen bevindt zich in de openbare bibliotheek in Voorschoten. De ingang bevindt zich als je de bibliotheek binnenkomt rechtdoor naar de kinderboeken en dan links.

Alle inwoners van Voorschoten kunnen lid worden. Een lidmaatschap kost € 14,- per gezin. Daarnaast betaal je per speelgoed stuk leengeld. De leenkosten zijn voor het meeste speelgoed € 0,75 per stuk. Voor enkele grote en dure stukken speelgoed is dat € 1,25 of € 2,50. Voor het betalen van het leengeld koop je een strippenkaart € 3,-, € 5,- of € 10,-.

Kijk voor meer informatie over Speelotheek Bij Tante Leen op de website via de roze button.

Tip: klik door voor nog meer leuke kinderwinkels in en om Leiden!


Speelotheek Bij Tante Leen

Wijngaardenlaan 4
2252 XN Voorschoten
Openingstijden zie website Prijs € 14,- lidmaatschap + leengeld per speelgoedstuk. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderen thuis

Kinderen thuis

In verband met het Coronavirus zijn de meeste activiteiten de komende tijd geannuleerd. Zo jammer! Op Kidsproof houden we zo goed mogelijk bij wat nog wel kan en delen we uit én thuistips. Check onze blogpagina!

Tips voor uit en thuis