TokkelientjeTerug naar het overzicht

Bij Tokkelientje in Leiden en Kidscafé Voorschoten vind je leuke kleding en meer!
Tokkelientje ligt aan de Hoge Woerd in een heel knus stukje Leiden, vlakbij de wekelijkse markt (woensdag en zaterdag). Kom je met de auto? Dan parkeer je het handigst in de garage van Hoogvliet of parkeerplein de Garenmarkt.

Voor zowel jongens als meiden vind je hier een enorm ruim assortiment aan kinderkleding voor kids van 0 tot 16 jaar oud, accessoires, kraamcadeautjes, boeken en nog veel meer.
De winkel in Leiden is 5 dagen in de week open; van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 en op zaterdag van 10.00 tot 17.00

In Tokkelientje Kidscafé in Voorschoten kun je naast winkelen ook genieten van een heerlijke kop koffie of thee, verse taartjes en lekkers voor de kids. Er is een ruime speelhoek voor de kids, zodat je ongestoord je kop koffie kunt drinken en wellicht zelfs een tijdschriftje kunt lezen of bijkletsen! Naast het horeca gedeelte is er een wisselend kleding assortiment. Ook kun je hier terecht voor de mooiste lifestyle items, speelgoed en boeken.
De winkel in Voorschoten is 4 dagen in de week open; van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00.

Zeker langsgaan dus! Check ook de website via de roze button.

Tip: wist je dat er aan de Hoge Woerd nog veel meer superleuke kinderzaken te vinden zijn?
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Het is lente! We zien lammetjes in de wei, overal narcissen, het zonnetje komt steeds vaker door... In onze Uitagenda vind je fijne lentetips, uiteraard coronaproof!

Lente in en om Leiden