Gratis spellen!Terug naar het overzicht

Nu gratis beschikbaar als download: 2 toffe spelzeilen van het Sprookjesbos en Onbewoond Eiland!
Bij de natuurbelevingsboeken 'In het Sprookjesbos' en 'Onbewoond Eiland' van Suzanne Wardenaar horen leuke spellen. Normaal te koop op een weerbestendig-buiten-speel-zeil, maar geprint op papier natuurlijk ook prima. Superfijn dus dat de spellen nu gratis te downlaoden zijn. De spellen kunnen zonder het boek gespeeld worden.

Spelzeil Sprookjesbos
Dit spelzeil is geschikt voor kinderen tot en met 7 jaar. Daarnaast zijn er plusvragen voor kinderen ouder dan 7 jaar. Klik door voor de gratis printbare versie van spelzeil Sprookjesbos, de spelregels en de bijbehorende vragenkaartjes.

Spelzeil Onbewoond Eiland
Dit Spelzeil is geschikt voor kinderen van 8 tot en met 10 jaar. Daarnaast zijn er plusvragen voor kinderen van 10 tot 12 jaar. Klik door voor de gratis printbare versie van spelzeil Onbewoond Eiland, de spelregels en de bijbehorende vragenkaartjes.

Tip: een eigen spelzeil vanuit jouw organisatie laten ontwikkelen? Dat kan! Neem contact op met Suzanne Wardenaar van Bloeiend

Gratis spelzeilen


Prijs gratis Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderen thuis

Kinderen thuis

In verband met het Coronavirus zijn de meeste activiteiten de komende tijd geannuleerd. Zo jammer! Op Kidsproof houden we zo goed mogelijk bij wat nog wel kan en delen we uit én thuistips. Check onze blogpagina!

Tips voor uit en thuis