Cream Cheese toppingIngrediënten:
250 gram philadelphia
25 gram roomboter (op kamertemperatuur)
60 gram poedersuiker is 6 eetlepels
1 theelepel citroenrasp
Bereiding:
Meng de roomkaas samen met de de zachte roomboter. Doe dit totdat het mengsel romig is en (bijna) geen klontjes meer bevat. Roer er tot slot de poedersuiker en geraspte citroen door.
Liever een wat gezondere of minder machtige topping?
Maak dan deze kwark topping.
Kwarktopping Ingrediënten:
4 eetlepels naturel kwark
1 eetlepel poedersuiker
Of vervang de poedersuiker door zoetstof
Bereiding:
Meng de 4 eetlepels kwark met 1 eetlepel poedersuiker of zoet met wat zoetstof.
Verdeel met een lepel één van de toppings over je pannenkoekje en garneer evt. nog met wat geraspte wortel, stukjes gehakte walnoot of frisse citroenrasp. Zó lekker!
Klaar is de heerlijk romige topping!