Landgoed De OlmenhorstTerug naar het overzicht

Appels en peren plukken, winkelen, kinderfeestje vieren, spelen, drinken en eten. Er is zoveel te doen!
Een onverwachte oase van rust en beleving van natuur. Dat begint al als je de statige oprijlaan op draait. Het lijkt wel of je in een ander wereld komt. Altijd een feest om hiernaartoe te gaan!

In de vele boomgaarden worden biologische appels en peren geteeld. En het allerleukste is dat je die in september en oktober zelf mag plukken. Het kan hier dan echt behoorlijk druk zijn. Maar iedereen is blij, er is van alles te doen en het 'wij-gevoel' van iets bijzonders doen met je kids overheerst.

Wat fijn dat familie Le Clerq het landgoed toegankelijk heeft gemaakt voor het publiek!

Op het landgoed zijn ook winkels. In de landgoedwinkel is van alles te koop. Uiteraard biologische producten van het eigen landgoed, maar ook ambachtelijke producten uit de omgeving en cadeaus. En je kunt in de Fruidloods genieten van een lunch, high tea of een picknickmand bestellen.

In de Fruitloods is iedere vrijdag een lekker verse maaltijd af te halen. Op de website, instagram en facebook is te lezen wat de maaltijd is.

Klik voor meer informatie over Landgoed De Olmenhorst door naar de website via de roze button. Ook voor de openingstijden van de winkeltjes.

Tip: Landgoed De Olmenhorst is ook een leuk adres voor een kinderpartijtje!

Tip: De Olmenhorst organiseert het hele jaar door activiteiten. Houd hiervoor onze uitagenda in de gaten.

Landgoed de Olmenhorst

Lisserweg 481
2165 AS Lisserbroek
Openingstijden Landgoed De Olmenhorst is tussen zonsopgang en -ondergang vrij toegankelijk voor het publiek. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestjes!

Kinderfeestjes!

Voor alle jarige Jobjes en Jetjes zijn er leuke kinderfeestjes! Creatief, actief, met dieren, koken, bakken, dansen, circus, in de natuur en nog véél meer. Kijk snel en maak er een feestje van!

Bekijk de tips