De Grote Vijf SafariTerug naar het overzicht

zaterdag 4 juli
Op safari in eigen land! Laat je rondrijden in toffe Landrovers en speur mee naar wilde dieren!
Ga op zaterdagavond met de boswachter mee speuren naar reeën.

Na een stevige maaltijd stap je in de Landrovers en rijd je door boswachterij Noordwijk. Vanuit deze stoere auto's maak je nog meer kans op het zien van wild. Onderweg stop je een aantal keer en vertelt de boswachter je alles over het leven van de ree en hoe je kunt zien of er reeën in de buurt zijn.

Op deze safari komen niet alleen natuurliefhebbers maar ook de liefhebbers van stoere auto’s aan hun trekken. De Landrovers rijden bijna nooit in dit terrein dat normaal alleen met een gids toegankelijk is. Grote kans dat je ook damherten en vossen tegenkomt!
 
De safari is van 18.00 tot 23.30 uur en is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Startpunt is bij Werkschuur Hollands Duin, Duinweg 81 in Noordwijk.

Voor meer info en om te boeken klik je op de roze button.

Tip: Ben je bijna jarig? We hebben voor jou een hele verzameling toffe kinderfeestjes in en om Leiden. Creatief, actief, met dieren, het maakt niet uit, het is jouw feestje!

Staatsbosbeheer Zuid Holland

Duinweg 81 (Werkschuur Hollands Duin)
Noordwijk
Openingstijden zaterdag, 6 jun 2020
zaterdag, 20 jun 2020
zaterdag, 4 jul 2020
Van 18:00 tot 23:30 uur
Prijs Vanaf 13 jaar: € 39,50
Kind t/m 12 jaar: € 32,50
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderboekenweek !

Kinderboekenweek !

De Kinderboekenweek start 30 september met dit jaar als thema 'En toen'. Reis je mee terug in de tijd? Lees snel verder voor leuke activiteiten, een TOP 9 mét winactie en meer activiteiten.

Veel leesplezier!