Wow, wat een leuke kinderfeestjes in en om Leiden!

Wow, wat een leuke kinderfeestjes in en om Leiden!

Binnenkort jarig en wil je een te gek verjaardagsfeestje vieren? Dan vind je hier het méést complete overzicht in Leiden e.o!

Corona-update: op dit moment kun je op kleine schaal nog kinderfeestjes vieren, check wel altijd even van te voren wat de mogelijkheden zijn. Of plan nu alvast voor later in, zodat ze straks niet helemaal vol zitten!

Filteropties

THEMA
Leeftijd
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 172 resultaten
Pagina: 123456
totaal 172 resultaten
Pagina: 123456

Leuk idee voor een kinderfeestje of stoer verjaardagspartijtje in de regio Leiden?

Jarig kind? Tijd om een feestje te vieren! Er zijn zoveel leuke verjaardagsfeestjes die je kunt boeken!

Zo kun je in de regio Leiden kiezen uit een sportief kinderfeestje (denk aan een zwemmen, mountainbiken, voetbalfeestje), een actief kinderfeestje (bijvoorbeeld feestje in een binnenspeeltuin, een klimhal of een trampolinepark), een stoer kinderfeestje (zoals lasergamen, bowlen, paintball, survivalfeestje, Nerf battle of een escaperoom feestje), een creatief kinderfeestje waarbij je gaat knutselen, naaien, koken, bakken of cupcakes versieren.

Ook leuk: een kinderfeestje in de regio Leiden met paarden, pony’s en andere dieren op de manege, kinderboerderij, bij de boer of bij het dierenasiel. Wist je dat je ook een feestje kunt geven in het museum, de bioscoop en het theater?

Alle leuke verjaardagsfeestjes in de omgeving van Leiden, Katwijk en Leiderdorp

Op Kidsproof Leiden vind je élk leuk kinderfeestje voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Leiden, Katwijk, Leiderdorp, Noordwijk, Alphen aan de Rijn, Oegstgeest, Noordwijkerhout, Lisse en Voorschoten!

Kies je voor een klein verjaardagspartijtje of een groot kinderfeest? Of liever een partijtje thuis of een kinderfeestje buiten de deur? Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd!