Alle kinderfeestjes in en om Leiden | Corona-proof
Kinderfeestjes

Alle kinderfeestjes in en om Leiden | Corona-proof

Een super kinderfeestje vieren in en om Leiden? Gelukkig kunnen ondanks corona veel feestjes weer. Lees vooraf de corona-maatregelen!

Het meest complete overzicht van actieve, creatieve, sportieve, gezellige en stoere verjaardagsfeestjes in en om Leiden (Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Noordwijk, Katwijk, Zoeterwoude, Groene Hart, Bollenstreek), veel plezier!

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 163 resultaten
Pagina: 123456
totaal 163 resultaten
Pagina: 123456

Leuk idee voor een kinderfeestje of stoer verjaardagspartijtje in de regio Leiden?

Jarig kind? Tijd om een feestje te vieren! Er zijn zoveel leuke verjaardagsfeestjes die je kunt boeken!

Zo kun je in de regio Leiden kiezen uit een sportief kinderfeestje (denk aan een zwemmen, mountainbiken, voetbalfeestje), een actief kinderfeestje (bijvoorbeeld feestje in een binnenspeeltuin, een klimhal of een trampolinepark), een stoer kinderfeestje (zoals lasergamen, bowlen, paintball, survivalfeestje, Nerf battle of een escaperoom feestje), een creatief kinderfeestje waarbij je gaat knutselen, naaien, koken, bakken of cupcakes versieren.

Ook leuk: een kinderfeestje in de regio Leiden met paarden, pony’s en andere dieren op de manege, kinderboerderij, bij de boer of bij het dierenasiel. Wist je dat je ook een feestje kunt geven in het museum, de bioscoop en het theater?

Alle leuke verjaardagsfeestjes in de omgeving van Leiden, Katwijk en Leiderdorp

Op Kidsproof Leiden vind je élk leuk kinderfeestje voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Leiden, Katwijk, Leiderdorp, Noordwijk, Alphen aan de Rijn, Oegstgeest, Noordwijkerhout, Lisse en Voorschoten!

Kies je voor een klein verjaardagspartijtje of een groot kinderfeest? Of liever een partijtje thuis of een kinderfeestje buiten de deur? Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd!