icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Zelfvertrouwen voor meisjesTerug naar het overzicht

Praktijk Binnenstebuiten is een veilige haven voor gevoelige meisjes. Zelfvertrouwen coaching 9+
Je bent van harte welkom bij Astrid in haar praktijk Binnenstebuiten. De praktijkruimte bevindt zich bij Jeugdboekhandel Silvester op het Rapenburg in Leiden.

Zelfvertrouwentraject 9 t/m 12 jaar
Binnenstebuiten is een plek waar meisjes met hun moeder kunnen groeien in zelfvertrouwen met het zelfvertrouwentraject. Hierbij kijken jullie samen naar de angsten en onzekerheden die er spelen en gaan aan de slag met krachten en talenten.


Astrid werkt met spellen, kinderboeken, tekenen, bewegen, muziek en mindfulness. Ook maakt ze gebruik van de kracht van de natuur, bijvoorbeeld d.m.v. buitencoaching in de Leidse Hortus. En door krachtdieren te gebruiken als verbeelding voor krachten die kinderen ook in zich hebben. Zo trots als een pauw, zo dapper als een lieveheersbeestje of zo creatief als een spin. Spelenderwijs groeien!

Gevoelige dochter
Een gevoelig meisje heeft bijvoorbeeld last van buikpijn, slecht slapen, veel huilen of piekeren. Het is een meisje dat zich snel overprikkeld voelt, doordat de buitenwereld keihard binnenkomt. Door haar gevoeligheid kan ze zich makkelijk aanpassen aan anderen, maar hierdoor gaat ze ook vaak aan zichzelf voorbij. Waarschijnlijk is het een meisje dat het gevoel heeft heel hard haar best te moeten doen om goed genoeg te zijn. Ze wil eigenlijk geen fouten maken en heeft soms veel bevestiging nodig. En ze kan zich af en toe best onveilig voelen en zou dan het liefste wegkruipen in een klein hoekje met een deken over zich heen. Bovendien is het een meisje dat veel meer in zich heeft dan ze durft te laten zien.

Meer weten?
Het Zelfvertrouwentraject is altijd maatwerk en houdt rekening met wie je dochter en jij van binnen zijn. Dit maakt ieder traject uniek. Meld je aan of vraag informatie bij Praktijk Binnenstebuiten via de roze button.

Praktijk Binnenstebuiten

Rapenburg 17
2311 GE Leiden
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Van zeilen tot dansen en van avontuur tot sporten en alles ertussenin!

De tofste vakantiekampen op een rij!