• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Dunea DuincampusTerug naar het overzicht

Ga mee op ontdekkingstocht door de duinen van Meijendel! Kom alles te weten over de natuur.
De Duincampus in Meijendel is dé plek voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar om op onderzoek uit te gaan. Voor wie alles wil weten over de natuur, het water en dieren!

Kinderen worden op een verrassende manier uitgedaagd om na te denken over alles wat ze tegen kunnen komen in de natuur. Ook worden alle zintuigen ingezet. Hoe goed zijn de speurskills, wat hoor je allemaal, en hoe goed kunnen zij kleine beestjes ontdekken in de waterplas?

3 verschillende routes
Een bezoek aan de Duincampus begint in De Tapuit, het bezoekerscentrum van Dunea in Meijendel. Hier kunnen kinderen gratis een duinschrift ophalen. Er zijn duinschriften voor verschillende leeftijdscategorieën: 6-8 jaar, 8-10 jaar en 10-12 jaar met drie verschillende themaroutes: Waterles, Flora en faunales en Geschiedenisles

Let op: Check voor je vertrek de website van Dunea via de roze button.

Tip: breng ook gelijk een bezoek aan het Monkeybos in Meijendel. Even de aap uithangen na alle ontdekkingen!

De Tapuit Bezoekerscentrum Dunea

Meijendelseweg 42
2243 GN Wassenaar
Openingstijden Check voor je vertrek de website van Dunea via de roze button. Het bezoekerscentrum is meestal op maandag gesloten Prijs Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

Op kamp met & zonder overnachten