Speeltuin van de smidTerug naar het overzicht

Supergave natuurspeeltuin! Hier kan je klimmen, slootje springen, waterbeestjes kijken en nog veel meer!
Er zijn bruggetjes, klimobjecten, stapstenen en er is veel beplanting. De natuur mag namelijk volop aan de gang in de tuin. Het is dan ook een echte natuurspeeltuin. Hier kan je heerlijk buiten spelen!

De natuurspeeltuin is geschikt voor iets oudere kinderen (vanaf 8 jaar) met zwemdiploma’s A en B. Kinderen tot en met 7 jaar (of zonder zwemdiploma) mogen onder begeleiding spelen in de speeltuin.

Je merkt zeker al dat dit een fantastische plek is om buitenactiviteiten van je lijst van 50 af te strepen?!De natuurspeeltuin is onderdeel van De tuin van de smid in polderpark Cronesteyn in Leiden. Voor meer info klik je door via de roze button!

Ontdek de leukste speeltuinen, binnenspeeltuinen, speelbossen en speelparken voor kinderen in Leiden! Kies voor een overdekt indoor speelparadijs of juist voor een waterspeeltuin of een Natuurspeeltuin op de speeltuinpagina van Kidsproof Leiden.

Tip: Neem je ook een kijkje bij de Waterspeelplaats in Park Cronesteyn?
Tip: Als je dan echt klaar bent met spelen, ga je natuurlijk naar De tuin van de smid voor iets lekkers!

De tuin van de smid

Polderpad 8
2322 LB Leiden
Openingstijden Let op: De tuin van de smid is een duurzame horecagelegenheid en is per fiets of te voet bereikbaar. Je kunt je auto niet in het park parkeren. http://www.detuinvandesmid.nl/route/ Prijs Toegang is gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leidse Hooidagen

Leidse Hooidagen

Ken je de Leidse Hooidagen? Dat is ieder jaar weer een súperleuk event in het groen!

Broodjes bakken, slootje springen, pijl en boog maken. In Polderpark Cronesteijn! Bestel je tickets nu.

18 t/m 21 augustus!