Leef je uit bij Jumpin!Terug naar het overzicht

Indoor trampolinespringen is bij Jumpin' Noordwijk één groot feest, ook voor de mini's!
Reserveer je plekje via de website. Klik door via de roze button! 

JUMPIN' Noordwijk is een groot overdekt trampolinepark van meer dan 1000m2.  

Je vindt een maincourt met obstakels, interactive jump, ninja parcours, airtrack freerun parcour en voor de kleinere kinderen een speciale playzone. En er zijn nu ook 2 FORMULE 1 RACESIMULATOREN!

Je kunt er ongelimiteerd springen, lessen volgen of een sportieve party organiseren! Ook voor je klassenfeest kan je hier terecht. Leef je uit, hop till you drop en happy landing!

Terwijl de kinderen aan het Jumpen zijn kun je ze aanschouwen vanuit het zitgedeelte en genieten van een heerlijke kop koffie (vers gemalen bonen). Voor ieder wat wils!

Er zijn verschillende soorten lessen die je kunt volgen:

Mini Jumpin'
Een speciaal uur voor de allerkleinsten van 1-4 jaar met hun ouders/begeleiders. Lekker springen, stuiteren en ravotten zonder hinder van luidruchtige tieners. Bekijk alvast de video om een indruk te krijgen.

Jumpin' Academy
Leer salto’s en professionele turn moves samen met de instructeur. Geschikt voor beginners en gevorderden vanaf 6 jaar. Bekijk alvast de video om een indruk te krijgen.

Free Jumpin'
Bij FREE Jumpin’ kun je in het hele trampolinepark uit je dak. Spring van de trampoline tegen de zijmuur naar de speciale tumbling mat. Lanceer jezelf in de enorme foam pit: een mooie manier om allerlei sprongen te proberen. Fun gegarandeerd!

Tip: Je kan bij JUMPIN' ook je feestje vieren! Voor meer informatie over dit super toffe trampolinepark klik je op de roze button.

JUMPIN' Noordwijk

van Berckelweg 34
2203LB Noordwijk
Openingstijden Check het rooster op de site voor de actuele openingstijden. Prijs Zie de website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

28 x gezinsuitjes in Zuid-Holland

28 x gezinsuitjes in Zuid-Holland

Geniet met je gezin van sneeuw- en ijspret, sfeervolle lichtjes, leuke wandelingen met chocolademelk... Hier vind je 28 superleuke Kidsproof-tips in Zuid-Holland waar wij het winterwarm van krijgen. Veel plezier!

Zuid-Holland uitjes met kinderen