JUMPIN' Noordwijk 2.0Terug naar het overzicht

Indoor trampoline springen is hier één groot feest, ook voor de mini's! En nu compleet vernieuwd!
Reserveer je plekje via de website. Klik door via de roze button! 

JUMPIN' Noordwijk is een groot overdekt trampolinepark van meer dan 1000m2.  

Je vindt een maincourt met obstakels, interactive jump, ninja parcours, airtrack freerun parcour en voor de kleinere kinderen een speciale playzone. En er zijn nu ook 2 FORMULE 1 RACESIMULATOREN!


Je kunt er ongelimiteerd springen, lessen volgen of een sportieve party organiseren! Ook voor je klassenfeest kan je hier terecht. Leef je uit, hop till you drop en happy landing!

Terwijl de kinderen aan het Jumpen zijn kun je ze aanschouwen vanuit het zitgedeelte en genieten van een heerlijke kop koffie (vers gemalen bonen). Voor ieder wat wils!

Er zijn verschillende soorten lessen die je kunt volgen:

Mini Jumpin'
Een speciaal uur voor de allerkleinsten van 1-4 jaar met hun ouders/begeleiders. Lekker springen, stuiteren en ravotten zonder hinder van luidruchtige tieners. Bekijk alvast de video om een indruk te krijgen.

Jumpin' Academy
Leer salto’s en professionele turn moves maken samen met de instructeur. Geschikt voor beginners en gevorderden vanaf 6 jaar. Bekijk alvast de video om een indruk te krijgen.

Free Jumpin'
Bij FREE Jumpin’ kun je in het hele trampolinepark uit je dak. Spring van de trampoline tegen de zijmuur naar de speciale tumbling mat. Lanceer jezelf in de enorme foam pit: een mooie manier om allerlei sprongen te proberen. Of ga sportief de uitdaging aan tijdens een spelletje dodgeball met vrienden of familie. Fun gegarandeerd!

Tip: Je kan bij JUMPIN' ook je feestje vieren! Voor meer informatie over dit super toffe trampolinepark klik je op de roze button.

JUMPIN' Noordwijk

van Berckelweg 34
2203LB Noordwijk
Openingstijden Check het rooster op de site voor de actuele openingstijden.

Tijdens de vakantie:
Maandag t/m zondag 10.00-18.00
10.00 - 18.00 | FREE-JUMPIN’
Prijs Zie de website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Ga je mee op kamp?

Ga je mee op kamp?

Je vervelen in de vakantie? Niet tijdens een van de toffe vakantiekampen. Sportief, technisch, dichtbij of wat verder weg, met of zonder overnachting....de mogelijkheden zijn eindeloos!

Supertoffe zomerkampen voor kids