• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Wandelen bij DuivenvoordeTerug naar het overzicht

Prachtig wandelen bij Kasteel Duivenvoorde! Leuk in combinatie met een gezinsrondleiding.

Naast de reguliere rondleidingen door Kasteel Duivenvoorde vinden er regelmatig kinder- en familierondleidingen plaats. Ga samen met je (groot)ouders en een kasteelgids op ontdekkingstocht door het historische kasteel en ontdek de geheimen van het eeuwenoude Duivenvoorde en zijn bewoners. Een spannende beleving voor jong en oud!

Combineer de rondleiding met een fijne wandeling over het landgoed! Nu het Landschapspark Duivenvoorde volledig hersteld is, is het er dankzij prachtige vergezichten, idyllische slingerpaadjes en romantische bruggetjes heerlijk wandelen. Ieder seizoen heeft het park een andere uitstraling, maar in de herfst is het dankzij een waar (herfst)kleurenspektakel altijd prachtig. Geniet met het hele gezin van de heerlijke natuur en wie weet spot je wel een van de eekhoorntjes, ijsvogels of vossen op het landgoed!

In het kasteel zijn gratis plattegrondjes verkrijgbaar.

Voor meer info klik je op de roze button.

Na zo'n wandeling is het heerlijk vertoeven bij Hof van Duivenvoorde met een lekker ontbijt, lunch, borrel of High-tea. Met mooi weer kun je zelfs gebruik maken van een Picknickarrangement!

Tip: Bij Kasteel Duivenvoorde zijn vaak leuke dingen te beleven! Kijk hiervoor regelmatig in onze Uitagenda!

Kasteel Duivenvoorde

Laan van Duivenvoorde 4
2252 AK Voorschoten
Openingstijden Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

Laat die zon maar lekker schijnen want het is zomervakantie! Lekker zwemmen, creatief aan de slag, een dagje naar Den Haag... bekijk snel de leukste zomeruitjes. Ook voor de minder zonnige dagen..:-).

Check de leukste zomeruitjes