• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

BoerenlandpadenTerug naar het overzicht

De paden op, de lanen in! Prachtige wandelroutes dwars door weilanden en langs leuke boerderijen.
De Boerenlandpaden in het Land van Wijk & Wouden zijn meer dan alleen wandelroutes: het zijn avonturen in de polder!

Op een Boerenlandpad kan je zomaar oog in oog komen te staan met een koe, of moet je soms even op een groepje schapen wachten voor je verder kunt. Wie zachtjes doet kan kikkers of vogels spotten. Ieder seizoen en iedere dag geeft de boerennatuur weer andere kleuren en geuren. Trek je wandelschoenen aan en ga op ontdekkingstocht in de polder.

Welke wandeling past bij jou?
Kies een boerenlandpad uit een van de routes of maak een eigen combinatie. De boerenlandpaden zijn in het land gemarkeerd, iedere route heeft zijn eigen kleur.KLik door via de roze button voor de verschillende paden en informatie per pad.

Op het land van de boer
De zeven verschillende routes zijn samengesteld door de boeren uit het Land van Wijk & Wouden en je bent negen maanden van het jaar welkom om daar te lopen. De wandelingen leiden dwars door de weilanden, langs de koeien en schapen, over smalle loopplanken over slootjes op het land van gastvrije boeren. Zo geniet je van rust, ruimte en streekproducten in het Land van Wijk & Wouden. De doorgewinterde wandelaar kan eenvoudig verschillende wandelpaden combineren tot nog meer polderavontuur.

Tip: neem contact geld mee voor lekkere producten van de boer

Deze wandelingen zijn ook superleuk met kinderen:

- Wildplukwandeling bij 't Geertje
- Kabouterpad in het Bentwoud

Boerenlandpaden


Openingstijden De Boerenlandpaden zijn geopend van 15 juni tot en met 15 maart. Tijdens het broedseizoen (15 maart tot en met 15 juni) zijn de boerenlandpaden gesloten voor publiek. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

Op kamp met & zonder overnachten