Wandelen bij de OlmenhorstTerug naar het overzicht

Lekker naar buiten met de kinderen? Ga naar de Olmenhorst met speeltuin, de Fruitloods en speurtochten!
Heerlijk wandelen doe je op Landgoed de Olmenhorst. Met de speurtochten op het landgoed wordt de natuur verkennen extra leuk! En met een pitstop bij de speeltuin en Fruitloods voor een kopje koffie, thee, choco met wat lekkers maak je het helemaal af.

Kom lekker wandelen, een speurtocht doen en spelen en smullen in de Fruitloods!

Slimme speurders opgelet!
Als je door de boomgaarden wilt struinen en meer over de natuur op het landgoed wilt leren, dan is een natuurspeurtocht echt iets voor jou. Ontdek zelf de hoekjes en gaatjes van het landgoed. Dus houd je van natuur, ben jij een echte speurder en heb je zin op door de planten, velden en boomgaarden heen te speuren terwijl je vragen oplost? Doe dan mee aan de speurtocht. Je krijgt een routebeschrijving en onderweg acht vragen om op te lossen. Dit duurt ca. 30-45 min.

De speurtocht is in de Fruitloods te koop (€2,50) en de start is op diezelfde plek. Veel plezier!

Maar dat is nog niet alles. Er is ook een elfenspeurtocht! Ga samen met je familie of vriendjes op verkenning. Ontdek zelf alle hoekjes en gaatjes van het landgoed! Neem voor onderweg zeker een kabouterbox met Olmenhorst appel, flesje Olmenhorst sap en een zakje chips mee.

Na de speurtocht kun je in de Fruitloods fijn spelen met grote duploblokken en in een ballenbak. In de tussentijd kunnen papa en mama even bijkomen met een lekker hapje en drankje. 

In de Fruitloods is alles te verkrijgen voor een lekkere biologische maaltijd. 

Kijk ook naar meer leuke uitjes in de natuur met kinderen in en om Leiden!

Landgoed De Olmenhorst

Lisserweg 481
2165 AS Lisserbroek
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

24 x op kamp met en zonder overnachten