Vakantiepark KoningshofTerug naar het overzicht

Bij Koningshof kun je terecht voor een kidsproof vakantie! Met zwembaden, animatie en meer!
Gewoon een fijne plek waar iedereen zich welkom voelt. Een gezellig restaurant, bar met terras en campingwinkel. Achter de receptie wonen de kippen en geiten. Leuke speeltuin en de kinderen vinden het zwembad vast helemaal geweldig. Met in het binnenzwembad een echte vuurtoren glijbaan! Met mooi weer kun je ook spetteren in het buitenbad.

Zijn je kinderen dol op vissen? Helemaal achteraan de camping is een visvijver. In het hoogseizoen is er kinderanimatie met toffe activiteiten voor kinderen t/m 12 jaar. Voor de regenachtige dagen is er een indoor speelruimte waar ze kunnen klimmen, glijden, spelen en klauteren! Maar dat is nog niet alles, er is ook een klimmuur, soft-play speelhuis, tafelvoetbal en air-hockey! Dus ook met slecht weer genoeg vertier.

De moderne stacaravans zijn er in verschillende soorten met een fijn afgeschermd tuintje. Je kunt ook overnachten in een knusse trekkershut of je eigen tent of caravan meenemen natuurlijk.

Voor opa's en oma's hartstikke leuk om met de caravan en de kleinkinderen op minivakantie te gaan, als de papa en mama aan het werk zijn.

Op de site van de Koningshof kun je meer foto's bekijken, de beschikbaarheid checken en reserveren. Klik hiervoor even op de roze button. Als je contact opneemt, vermeld er dan even bij dat je via Kidpsroof komt.

Tip: voor actuele uitjes met de kids check je onze uitagenda voor Leiden en Den Haag!

Recreatiecentrum Koningshof

Elsgeesterweg 8
2231 NW Rijnsburg
Prijs Zie website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestje vieren?

Kinderfeestje vieren?

Voor alle jarige Jobjes en Jetjes zijn er leuke kinderfeestjes! Creatief, actief, met dieren, koken, bakken, dansen, circus, in de natuur en nog véél meer. Kijk snel en maak er een feestje van!

Bekijk alle feestjes in de regio