Restaurant KoningshofTerug naar het overzicht

Laat je verwennen bij het gezellige restaurant van vakantiepark Koningshof!
Voor wie zich eens lekker wil laten verwennen met een heerlijk menu en behoefte heeft aan meer dan een snack, ben je bij het restaurant op vakantiepark Koningshof aan het juiste adres!

Een gezellig diner met de hele familie of een intiem diner voor twee. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Op de menukaart staan uiteenlopende gerechten en ook met het kindermenu hebben ze gedacht aan de allerkleinsten.

Extra fun voor de kids is de indoor speelruimte waar ze kunnen klimmen, glijden, spelen en klauteren! Maar dat is nog niet alles, er is ook een klimmuur, soft-play speelhuis, tafelvoetbal en air-hockey! Dus ook met slecht weer genoeg vertier.

Het restaurant is geopend vanaf april tot en met oktober.

Voor meer info klik je op de roze button.

Tip: Neem eens een kijkje in de Kidsproof Uitagenda voor de actueelste uitjes in en om Leiden. Ga voor een toffe activiteit, avontuurlijk bezoekje aan een museum of een spannende voorstelling!

Recreatiecentrum Koningshof

Elsgeesterweg 8
2231 NW Rijnsburg
Openingstijden van april t/m oktober
Voor de actuele tijden zie website
Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestjes!

Kinderfeestjes!

Voor alle jarige Jobjes en Jetjes zijn er leuke kinderfeestjes! Creatief, actief, met dieren, koken, bakken, dansen, circus, in de natuur en nog véél meer. Kijk snel en maak er een feestje van!

Bekijk de tips