Ontdek het Oude EgypteTerug naar het overzicht

Struin door het Rijksmuseum van Oudheden met de audiotour van Klaas van Kruistum!
Loop in 50 minuten langs de mooiste Egyptische plekjes in het museum met Klaas in je oor! Hij vertelt je over duizenden jaren oude mummies, farao’s, piramides en wonderlijke hiërogliefen.

Ook mag je zelf de handen uit de mouwen steken. Je gaat de mummie van een krokodil onderzoeken met een 3D-spel! Supercool!

Beleef tijdens jouw bezoek aan het Rijksmuseum ook gelijk de wervelende lichtshow op de Egyptische tempel. Deze show is dagelijks te bewonderen om 11.30 uur, 13.30 uur (in het Engels) en om 15.30 uur.

Wil je meer weten over deze leuke activiteit in het Rijksmuseum van Oudheden (geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar)? Klik door via de roze button!

Tip: Let goed op en maak kans op een Egyptisch prijzenpakket!

Rijksmuseum van Oudheden

Rapenburg 28
2311 EW Leiden
Openingstijden Dinsdag t/m zondag: 10.00 - 17.00 uur.
Ook open op maandag tijdens alle landelijk vastgestelde schoolvakanties: 10.00 - 17.00 uur.  

Altijd open op 1e en 2e paasdag, 5 mei, Hemelvaartsdag, 1e en 2e pinksterdag, 2e kerstdag en oudejaarsdag. Gesloten op: 27 april, 3 oktober, 25 december en 1 januari.
Prijs Museumentree: Kinderen t/m 4 jaar gratis. Kinderen van 5 t/m 17 jaar €4. Volwassenen €12,50. Gezinskaart €29. De Klaas van Kruistum-audiotour is voor € 2 te huur. Klik voor meer info door via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

24 x op kamp met en zonder overnachten