Uitje met de klas of BSOTerug naar het overzicht

Bij Vlietland zijn er leuke sportieve buitenprogramma's om samen met je klas, school of BSO te doen!
Wil je graag een uitje plannen met de klas of de BSO? Aan het begin van het jaar om elkaar beter te leren kennen of juist aan het einde van het schooljaar om het jaar af te sluiten…

Bij Recreatiegebied Vlietland is zo'veel te doen! Ook zijn er verschillende programma’s voor grote(re) groepen. Gedurende de programma’s is iedereen actief bezig en staat teambuilding centraal.

Wat dacht je bijvoorbeeld van: 

Vlotten & Draken
Door middel van palen, tonnen, touwen en spanbanden gaan de leerlingen na uitleg van de instructeur in groepjes een eigen vlot bouwen. Als alle vlotten klaar zijn, is het tijd om met z’n allen het water op te gaan. Vervolgens stappen de leerlingen in de Drakenkano. Een tocht in deze 10-persoonskano is niet alleen avontuurlijk maar ook erg uitdagend... leuk!

Klimmen
Tijdens het 2,5 uur klimmen bij het Klimeiland klimmen de leerlingen, na de veiligheidsinstructie, over 6 verschillende hoogte verdeelt over 4 hoogtes. Het is geschikt voor klimmers met een minimale lengte van 1,40 meter. Gedurende deze spannende 2,5 uur klimmen en klauteren de leerlingen over verschillende hindernissen en roetsjen zij van de kabelbanen tussen de bomen door. De meeste leerlingen zijn in staat binnen de tijd alle routes af te leggen. Voor de vlotte klimmers die snel de routes hebben afgelegd, heeft de instructeur altijd nog een extra uitdaging in petto.

-> neem even contact op met het Klimeiland/ WSC Vlietland via 071-5612200 of info@wscvlietland.nl. Klimmers die kleiner zijn dan de 1.40m; daar is vaak wel iets voor te regelen. Ook zijn er speciale daluren; die zijn dus extra aantrekkelijk geprijst.

Tip: het is ook mogelijk om met een groep van de BSO een kanotocht te maken!


Veel plezier!

Watersportcentrum Vlietland

Rietpolderweg 11
2266 BM Leidschendam
Openingstijden in overleg zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de mei- en zomervakantie. Kijk snel!

22 x op kamp met en zonder overnachten