Dierenhoeve kinderboerderijTerug naar het overzicht

Ieder bezoek aan deze kinderboerderij in Noordwijkerhout is een feestje voor iedereen!
Maak kennis met de dieren op de boerderij of geniet van de lekkernijen in het Koffiehuis. De Dierenhoeve is de Zorg- en Kinderboerderij in Noordwijkerhout en biedt daarmee een fijne plek voor iedereen.

Elk bezoek is een feestje op het grote natuurterrein. In de weilanden vind je vele diersoorten zoals schapen, geiten, pony's en alpaca's. Ook vind je op de boerderij verschillende soorten kippen, eenden, ganzen, pauwen en reptielen. Je mag de weilanden en het knuffelhok in. De dieren worden niet opgetild of opgejaagd.

Bij lekkere trek kun je terecht bij Het Koffiehuis van Dierenhoeve voor een heerlijke lunch of versgebakken gebakjes. Ook zijn er regelmatig gezellige Alpaca wandelingen en ponyrit tochtjes! Daar moet je bij zijn. 

Behalve een leuk uitje, biedt De Dierenhoeve voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt ook een leerzame en veilige werkvoorziening. Op deze prachtige locatie kun je zorgeloos genieten.

Voor meer info klik je op de roze button.

Tip: Ben je bijna jarig? We hebben voor jou een hele verzameling toffe kinderfeestjes in en om Leiden. Creatief, actief, met dieren, het maakt niet uit, het is jouw feestje!

Zorg- en kinderboerderij de Dierenhoeve

Langevelderweg 27
2211 AB Noordwijkerhout
Openingstijden De Dierenhoeve en Het Koffiehuis zijn dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Beide kerstdagen, nieuwjaarsdag en Koningsdag is de boerderij gesloten. Prijs Gratis entree. Koffiehuis tegen betaling. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de mei- en zomervakantie. Kijk snel!

22 x op kamp met en zonder overnachten