Zelfoogsttuin ZoeterwoudeTerug naar het overzicht

Zelf je eigen groenten en bloemen oogsten Bij Mei in Zoeterwoude! Kom oogsten!
Bij Mei is een natuurvriendelijke zelfoogsttuin in Zoeterwoude, op een steenworp afstand van Leiden. Hier pluk je jouw eigen groenten en bloemen.

De kleinschalige tuinderij / pluktuin werkt op basis van natuurlijke principes: dus geen bestrijdingsmiddelen of kunstmest. Zo werken ze aan een gezonde bodem.

Bloemen plukken
Bloemen zijn er in de zomer in overvloed. Van eind juni tot de eerste nachtvorst baden we in bloemenweelde. Ook als je geen deelnemer bent, kan je tijdens de openingstijden langskomen om een bos bloemen te plukken. 

Kom een schitterende bos bloemen voor op je keukentafel plukken. De bloementuin is open op woensdag, vrijdag en zaterdag. Kom langs en pluk 25 stelen voor €10,- . Elke week plukken? Dat kan met een plukabbonnement voor de zelfpluk.

Deelnemer van de groententuin (vol)
Wekelijks je eigen verse groenten uit de tuin van Bij Mei? Zonder bestrijdingsmiddelen, knettervers en met veel liefde geteeld? Meld je aan als oogstdeelnemer. Dan oogst je in het seizoen wekelijks gemiddeld 5 soorten groenten. Afhankelijk van het weer begint het oogstseizoen in mei en eindigt het in november.

Klik door voor alle informatie.

Bij Mei

Ommedijkseweg 10a
2382 BJ Zoeterwoude
Openingstijden De groentetuin is alleen geopend voor groentedeelnemers en zit momenteel vol.
De openingstijden van de bloementuin zijn:
woensdag 12.00 - 17.00 uur
vrijdag 12.00 - 17.00 uur
zaterdag 10.00 - 15.00 uur
Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

24 x op kamp met en zonder overnachten