Virtual Reality thuisTerug naar het overzicht

Ontdek Virtual Reality met het gezin bij je thuis met de thuisbrillen van Virtuorium!
Het Virtuorium aan de Breestraat is hét Virtual Reality centrum in Leiden en biedt een deur naar een andere wereld. Leeftijd ca. 8+

VR brillen huren voor thuis
Je kunt ook VR-brillen hiuren voor thuis! Het thuispakket is razend populair tijdens de vakanties, helemaal tijdens de lockdown, wees dus snel als je een VR set voor thuis wilt boeken! Dat kan een dag, weekend, midweek of zelfs voor een hele week. 


Laat jezelf meegaan in de golven van een warme zee op zoek naar walvissen. Trotseer de hoogte of de diepte...Er zijn heel veel games mogelijk!

In het Virtuorium beleef je zo'n 1,5 uur lang Virtual Reality plezier. Verschillende leeftijden in de groep? Helemaal niet erg, ze hebben voor iedereen wel iets wat bij hen past. Met het hele gezin eens iets echt samen doen? Kies een van de VR ervaringen en ga met zijn allen aan de slag.

Gezellig met het gezin ontdekken in VR. Jullie krijgen per twee gezinsleden een bril om samen mee te spelen gedurende ruim anderhalf uur. Wij zorgen ervoor dat jullie ook lekker wat te drinken krijgen tussen het spelen door. Wanneer je niet aan het spelen bent kun je genieten van het spel van een ander. 

Details gezinsuitje Virtuorium:
-Per twee personen een bril
-Grote schermen om mee te kijken
-Ruime selectie spellen
-Drankje

Bereikbaarheid
Het Virtuorium op de Breestraat in Leiden is goed bereikbaar, zowel per fiets, openbaar vervoer als met de auto. Parkeren kan op de Haagweg, dan wordt je met de bus van het parkeerterrein voor de deur afgezet.

Kortom: op zoek naar een waanzinnig avontuurlijk uitje deze zomervakantie? Klik door via de roze button naar het Virtuorium!

Tip: ook leuk voor een VR-kinderfeestje!

Het Virtuorium

Breestraat 51
2311 CJ Leiden
Prijs check de website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

24 x op kamp met en zonder overnachten