Lekker uit vanuit huisTerug naar het overzicht

Een hele dag, midweek of weekend onbeperkt genieten van Virtual Reality: huur een VR bril!
Het Virtuorium aan de Breestraat in Leiden is het Virtual Reality centrum in Leiden. Nu met thuisbrengservice! Het thuispakket is razend populair tijdens de vakanties, wees dus snel als je een VR set voor thuis wilt boeken! Dat kan een dag, weekend, midweek of zelfs voor een hele week. Ook leuk tijdens een kinderfeestje thuis! En je kunt het ook met borrel-pakket te reserveren.

Ze brengen je een mooie set van twee VR brillen waar jij en je gezin onbeperkt van kunnen genieten. Alles is al voorbereid waardoor je vrijwel direct aan de slag kunt. Ze leveren meer dan twintig verschillende ervaringen mee, er zit altijd wel iets bij voor jou en je kinderen.

Doordat je twee brillen krijgt kun je ook nog eens samen spelen voor extra plezier.

Woon je in Leiden of een van de omliggende gemeenten zoals Noordwijk, Voorschoten, Alphen aan de Rijn of Lisse etc. dan is dit het perfecte thuis uitje voor jou. Aanbevolen leeftijd 9+

Na bestelling wordt het pakket keurig netjes bij jouw thuis afgeleverd en weer opgehaald. Alle apparatuur is schoongemaakt met alcohol en behandelt met een UV sterilisator. Een eenvoudige handleiding zorgt ervoor dat je in een handomdraai kunt spelen. Mocht het nodig zijn dan is een belletje genoeg om ervoor te zorgen dat Het Virtuorium je verder helpt.

Dat wordt een hartstikke leuke vakantie. Boek snel en het pakket komt naar je toe.

Het Virtuorium

Breestraat 51
2311 CJ Leiden
Prijs check de website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hoera het is meivakantie!

Hoera het is meivakantie!

Hebben jullie ook al meivakantie? Ondanks dat nog lang niet alles open is, is er toch ontzettend veel leuks te doen in onze regio. Maak er een fijne tijd van met elkaar!

Meivakantietips voor uit en thuis