Beleefroute op de fiets!Terug naar het overzicht

Deze fietsroute vol belevenissen vinden kinderen ook leuk! Download de gratis app en ga een dagje op pad.
De Beleefroute Duin, Horst en Weide (het gebied tussen Leiden, Den Haag en Zoetermeer) is een leuke familie-fietstocht van ongeveer 25 km lang door dit prachtige gebied. Onderweg is er van alles te doen: Bootje varen, speeltuinen, boerderijen, fruit plukken en er is allerlei lekkers te krijgen. Eén dag is bijna niet genoeg!

25 km fietsen is - zeker voor kinderen - best een pittig tochtje. Vandaar de leuke stops onderweg én je kunt de route uiteraard zelf inkorten. Zo kun je bijvoorbeeld vanaf Boerderij 't Geertje (één van de stops) de boot te pakken naar recreatiegebied Vlietland. Maar als je een hele dag de tijd neemt, is de route echt goed te doen.

Van de route is een app gemaakt zodat je onderweg de route bij de hand hebt. Je kunt de Beleefroute app gratis downloaden. Er staan diverse routes in. Kies in dit geval voor 'Beleefroute Duin, Horst en Weide'

In dit blog over de beleefroute Duin, Horst en Weide lees je alles over de route, startpunt en de stops onderweg: 

Let op: voor een aantal ativiteiten is het handig van tevoren te reserveren:
- boot de Meervaarder (rondvaart of enkele reis van 't Geertje naar Vlietland)
- rondleiding Kasteel Duivenvoorde
- picknickmand bij de Elzahoeve

Natuurgebied Duin Horst en Weide


Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sinterklaastijd!

Sinterklaastijd!

Ondanks dat alles dit jaar 'anders' is, proberen we jullie te blijven inspireren met fijne Sinterklaastips. Een aftelkalender, cadeautips, gluurpietjes, pepernoten bakken en nog veel meer leuke thuistips!

Sinterklaas thuistips