Stadswandeling door LeidenTerug naar het overzicht

Zo leuk om al wandelend de stad Leiden te ontdekken! Er zijn leuke kinderwandelingen.

Gezellig met de kinderen wandelen in Leiden? Wij hebben een leuke tip voor je! Ga lekker op pad met een van de leuke kinderwandelingen. Laat de kinderen op een bijzondere manier leren over het leven van Rembrandt in Leiden of stap terug in de tijd met de Grimmige Gruwelloop en ontdek het Leiden van de 17e eeuw. Bestel de routes online en laat ze thuisbezorgen of haal ze op in de stad.

De Grimmige Gruwelloop
Deze kinderstadswandeling is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar onder begeleiding. In deze actieve belevenis wordt je mee terug genomen naar de gruwelijke praktijken uit de 17e eeuw.
Prijs: Een pakket voor vier kinderen kost € 7,50.

Paardenpies, pastinaak en penselen, met Rembrandt door Leiden
Deze kinderstadswandeling is volgens de VVV geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar en gaat over Rembrandt in Leiden. Wij liepen deze ontzettend leuke en niet al te lange route overigens met onze zoon van 7 jaar en dat ging prima! Gewoon regelmatig een speelstop inlassen. Inspiratie nodig? lees over de perfecte pitstop in ons blog over Park de Put.
Er zijn plekken, waar de kinderstadswandeling langskomt, die er nog bijna zo uitzien als in Rembrandst tijd.

In dit blog lees je onze ervaring met de stadswandeling Paardenpies, pastinaak en penselen!

Tip: in onze Uitagenda vind je nog veel meer leuke activiteiten in en om Leiden!

VVV Leiden

Stationsweg 26
2312 AT Leiden
Openingstijden Voor openingstijden van het Visitor Centre Leiden zie de website via de roze button. Prijs € 2,95 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

24 x op kamp met en zonder overnachten