• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Dierenhoeve kinderboerderijTerug naar het overzicht

Ieder bezoek aan deze kinderboerderij in Noordwijkerhout is een feestje voor iedereen!
Maak kennis met de dieren op de boerderij of geniet van de lekkernijen in het Koffiehuis. De Dierenhoeve is een Zorg- en Kinderboerderij in Noordwijkerhout en biedt daarmee een fijne plek voor iedereen.

Dit is dé plek waar je midden in de natuur kunt genieten van een avontuurlijk dagje uit. In de weilanden vind je vele diersoorten zoals schapen, geiten, pony's en alpaca's. Ook vind je op de boerderij verschillende soorten kippen, eenden, ganzen, pauwen en reptielen. Je mag de weilanden en het knuffelhok in. De dieren worden niet opgetild of opgejaagd.

Bij lekkere trek kun je terecht bij Het Koffiehuis van Dierenhoeve voor een heerlijke lunch of versgebakken gebakjes. Ook zijn er regelmatig gezellige Alpaca wandelingen en ponyrit tochtjes! Daar moet je bij zijn. 

Behalve een leuk uitje, biedt De Dierenhoeve voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt ook een leerzame en veilige werkvoorziening. Op deze prachtige locatie kun je zorgeloos genieten.

Beleef een leuke dag bij het uitje voor iedereen!

Voor meer informatie klik je op de roze button.

Tip: Ben je bijna jarig? We hebben voor jou een hele verzameling toffe kinderfeestjes in en om Leiden. Creatief, actief, met dieren, het maakt niet uit, het is jouw feestje!

Zorg- en kinderboerderij de Dierenhoeve

Sint Marielaan 10
2212 TJ Noordwijkerhout
Openingstijden De Dierenhoeve en Het Koffiehuis zijn dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
Beide kerstdagen, nieuwjaarsdag en Koningsdag is de boerderij gesloten.
Prijs Gratis entree. Koffiehuis tegen betaling. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

Laat die zon maar lekker schijnen want het is zomervakantie! Lekker zwemmen, creatief aan de slag, een dagje naar Den Haag... bekijk snel de leukste zomeruitjes. Ook voor de minder zonnige dagen..:-).

Check de leukste zomeruitjes