Zorgboerderij BoerderijnTerug naar het overzicht

Kom je voor de moestuin, konijnen en caviaopvang of fietsen werkplaats? Het kan allemaal!
Vanaf half mei tot eind september kun je bij zorgboerderij Boerderijn de lekkerste en gezondste groenten zelf plukken uit de moestuin!

In de moestuin wordt gewerkt met hulpboeren onder begeleiding. Bestrijdingsmiddelen en kunstmest worden niet gebruikt, daardoor groeit de groente langzamer zodat het meer smaak krijgt. Ook wordt er wel eens wat opgegeten door de rupsen, zij zijn vooral gek op koolsoorten.

De groente is gezond en lekker. Het aanbod bestaat uit groenten van het seizoen en het weer bepaalt wanneer iets klaar is. Als er een groen bordje staat kun je zelf groente oogsten en een eerlijke prijs betalen bij de kraam. Ook kan je hier ook heerlijk op een bankje zitten en een kopje koffie of thee drinken, ook dit is zelfbediening.

Naast de Zelfpluk heeft Boerderijn ook nog een Konijnen en Caviaopvang met in het voorjaar jonge konijntjes in de verkoop!

En is je fiets kapot of ben je toe aan een nieuwe fiets? Ook daarvoor kun je bij Boerderijn terecht bij de Fietsen Werkplaats.

Voor meer info klik je op de roze button.

Tip: Neem eens een kijkje in de Kidsproof Uitagenda voor de actueelste uitjes in en om Leiden. Ga voor een toffe activiteit, avontuurlijk bezoekje aan een museum of een spannende voorstelling!

Zorgboerderij De Boerderijn

Geerweg 4
2381 LT Zoeterwoude
Openingstijden Zelfpluk: half mei tot eind september

De fietsen werkplaats is op werkdagen geopend van 8.30 tot 15.30 uur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de mei- en zomervakantie. Kijk snel!

22 x op kamp met en zonder overnachten