Boulderclinic 8+Terug naar het overzicht

Op zoek naar een stoer kinderfeestje? Volg een boulderclinic bij Boulderhal Kunststof!
Op zoek naar een sportief uitje? Ga voor een boulderclinic bij Boulderhal Kunststof! Na een korte uitleg ga je aan de slag onder begeleiding van de instructeur en de ouders. Het is wel handig als je zelf sportieve kleding en schone sportschoenen (liefst met lichte zolen) meeneemt.

Na een uur boulderplezier staat er chips met limonade klaar. Jij en je vriendjes/vriendinnetjes moeten wel minimaal 8 jaar zijn voor dit feestje. De groep mag 6 tot 10 kinderen groot zijn. Deze boulderclinic is ook heel geschikt als kinderpartijtje!

Wil je meer weten? Kijk dan op de website of stuur een mailtje. Wil je graag deze boulderclinic doen? Laat dan even weten dat je via Kidsproof komt. 

Voor de ouders is het ook heel fijn vertoeven bij Boulderhal Kunststof. Met een fantastische koffiehoek, waar ook heerlijke gerechten uit de keuken komen zit je hier meer dan aangenaam te wachten tot de kids 'uitgeboulderd' zijn. Kleine broertjes of zusjes mee? Geen probleem, daar is een leuke kinderhoek voor ingericht. Wel even opletten dat ze niet op de bouldermat komen, want dat is vanwege hun veiligheid niet de bedoeling.

Bekijk vooral ook dit filmpje van onze 8 Kidsreporters die een uurtje gingen boulderen!Tip: je kunt ook een boulderclinic volgen bij Boulderhal Krachtstof in Leiden!

Klik voor meer informatie op de roze button.

Tip: Smaakt dit naar meer? Er zijn ook jeugdlessen te volgen bij de boulderhal!

Boulderhal Kunststof

Rooseveltstraat 49E
2321 BL Leiden
Openingstijden zie website voor de beschikbare tijdsblokken Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Het is lente! We zien lammetjes in de wei, overal narcissen, het zonnetje komt steeds vaker door... In onze Uitagenda vind je fijne lentetips, geniet ervan!

Lente in en om Leiden