BoulderfeestjeTerug naar vorige pagina

  • Boulderfeestje
  • Boulderfeestje
  • Boulderfeestje
Rooseveltstraat 49E,2321 BL Leiden
Vier een stoer feestje bij Boulderhal Kunststof!
Een sportief kinderfeestje? Dat kan bij Boulderhal Kunststof. Na een korte uitleg ga je aan de slag onder begeleiding van de instructeur en de ouders. Het is wel handig als je zelf sportieve kleding en schone sportschoenen (liefst met lichte zolen) meeneemt. Na een uur boulder plezier staat slagroomtaart met limonade klaar. Jij en je vriendjes/vriendinnetjes moeten wel minimaal 9 jaar zijn voor dit feestje. De groep mag 6 tot 8 kinderen groot zijn. 

Wil je meer weten? Kijk dan op de website of stuur een mailtje. Wil je graag dit kinderfeestje reserveren? Laat dan even weten dat je via Kidsproof komt. 

Voor de ouders is het ook heel fijn vertoeven bij Boulderhal Kunststof. Met een fantastische koffiehoek, waar ook heerlijke gerechten uit de keuken komen zit je hier meer dan aangenaam te wachten tot de kids 'uitgeboulderd' zijn. Kleine broertjes of zusjes mee? Geen probleem, daar is een leuke kinderhoek voor ingericht. Wel even opletten dat ze niet op de bouldermat komen, want dat is vanwege hun veiligheid niet de bedoeling.

Bekijk vooral ook dit filmpje van onze 8 Kidsreporters die een uurtje gingen boulderen!
Tip: Smaakt dit feestje naar meer? Er zijn ook jeugdlessen te volgen bij de boulderhal!
  • Details
  • Kaart

Contactgegevens

Boulderhal Kunststof
Rooseveltstraat 49E
2321 BL Leiden

Naar de website Direct mailen

Openingstijden

In overleg

Prijs

€16,- per kind
Helaas, er is nog geen video beschikbaar van deze activiteit!