Krachtstof boulderclinicTerug naar het overzicht

Wil je een tof en actief kinderfeestje? Ga voor een boulderclinic bij Boulderpark Krachtstof!
Voor sportieve en actieve kids is een boulderclinic bij Boulderpark Krachtstof een heel goed idee! Daag de kleine klimgeiten uit om te klimmen tot hoge hoogtes! Ook heel erg geschikt als kinderpartijtje, onvergetelijk en uniek.

De Krachtstof boulderclinic
Na een korte uitleg kunnen de kinderen klimmen onder begeleiding van de instructeur en de ouders. Dit duurt meestal zo'n anderhalf uur. Er wordt op locatie voor limonade met chips achteraf gezorgd, dus je hoeft niks mee te nemen. De minimumleeftijd is 8 jaar en de minimale groepsgrootte is 6 kinderen.

Benodigdheden: sportieve kleding en schone sportschoenen (liefst met licht gekleurde zolen). Het is ook mogelijk om boulderschoentjes bij de boulderhal te huren.

De sportclinic voor de jeugd is alleen op vaste tijden mogelijk op woensdag, vrijdag en zaterdag.

Check voor meer info de website via de roze button.

Tip: in Leiden vind je ook Boulderhal Kunststof, en ook daar kun je ook zo'n toffe boulderclinic volgen!

Boulderhal Krachtstof

Admiraal Banckertweg 2
2315 SR Leiden
Openingstijden Kinderfeestjes zijn alleen op vaste tijden mogelijk op woensdag, vrijdag en zaterdag. Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Het is lente! We zien lammetjes in de wei, overal narcissen, het zonnetje komt steeds vaker door... In onze Uitagenda vind je fijne lentetips, geniet ervan!

Lente in en om Leiden