Boulderhal KrachtstofTerug naar het overzicht

Toffe boulderhal in Leiden! Met speciale routes voor kinderen én leuk voor boulderclinics!
Kom boulderen bij de tweede boulderhal in de Leidse regio: Boulderhal Krachtstof! Boulderen is een laagdrempelige sport, dus leuk voor jong en oud. Er zijn geen verplichte cursussen of gedoe met touwen, dus jullie kunnen direct beginnen.

De hal
In deze nieuwe boulderhal zijn routes van alle niveaus en stijlen. Ook zijn er routes speciaal voor kinderen. Elke week wordt een deel van de routes vervangen, dus je hoeft je er niet te vervelen.

Klimmen met je kinderen
Alle kinderen van 6 jaar en ouder zijn welkom om te klimmen. T/m 11 jaar moet er een volwassen begeleider toezicht houden. Hoe leuk om samen te gaan klimmen? Eén begeleider mag maximaal twee kinderen van 6 t/m 11 jaar begeleiden. Kinderen van 12 jaar en ouder mogen zelfstandig boulderen. Kinderen jonger dan 6 zijn welkom in de horeca en in de toekomst in de kinderhal.

Hebben je kinderen de smaak te pakken? Dan kunnen ze deelnemen aan een jeugdtraining.

Boulderclinic jeugd (8+ jr)
Bij Krachtstof kan je ook een boulderclinic volgen op woensdag, vrijdag of zaterdag. Na een korte uitleg klimmen de kinderen onder begeleiding van de instructeur en de ouders. De duur is meestal zo'n anderhalf uur. Erg leuk om te doen als kinderfeestje!

Maar wat is boulderen dan?
Boulderen is een snel groeiend onderdeel van de klimsport. Door te boulderen train je je kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, coördinatie, behendigheid en creatief denken. Een boulder (route) bestaat uit een aantal grepen van dezelfde kleur. Lukt het jou om naar boven te komen?

Wil je meer informatie? Klik dan op de roze button.

Tip: in Leiden vind je nog zo'n fijne boulderhal: boulderhal Kunststof!

Op Kidsproof.nl vindt je nog veel meer leuke tips om eropuit te gaan!

Boulderhal Krachtstof

Admiraal Banckertweg 2
2315 SR Leiden
Openingstijden Voor openingstijden zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Het is lente! We zien lammetjes in de wei, overal narcissen, het zonnetje komt steeds vaker door... In onze Uitagenda vind je fijne lentetips, geniet ervan!

Lente in en om Leiden