• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Naaifeestje bij KleurstofTerug naar het overzicht

Ga voor een uniek & creatief kinderfeestje naar Atelier Kleurstof!
Zijn jouw vriendjes en vriendinnen lekker creatief en wil je eens totaal iets anders doen met jouw feestje? Vier dan jouw naai-kinderfeestje bij Atelier Kleurstof en ga gezellig met naaimachine en stof aan de slag!

Vooraf bespreek je wat jullie gaan maken: een gymtas, een upcycle-sweater, een rokje of zelf ontworpen kussen. Ook heb je de mogelijkheid om je kinderfeestje uit te breiden met bijvoorbeeld taart, lunch of high-tea. Na een middag lekker bezig zijn, heb je allemaal achter de naaimachine gezeten én een groepsfoto met jullie creaties!

Afhankelijk van je keuzes wordt de prijs per kind besproken. Atelier Kleurstof biedt een inspirerende grote ruimte met naai- en lockmachines, hoge kniptafels, scharen, meetgereedschap, tekenspullen en een gezellige stamtafel om lekker taart te eten met elkaar. Gebruik is allemaal inbegrepen in de prijs.

De kinderfeestjes van Atelier Kleurstof zijn geschikt voor maximaal 8 kinderen vanaf 8 jaar.

Voor meer info klik je op de roze button.

Bij Atelier Kleurstof kun je ook terecht voor wekelijkse naailessen voor volwassenen en kinderen of voor een gezellige workshop. Privé-les kan natuurlijk ook!

Tip: Leiden barst van de leuke uitjes! Bekijk eens onze verzameling kindvriendelijke musea, theaters, (indoor)speelplaatsen en activiteiten voor gezellige familieuitjes.

Atelier Kleurstof

Maalderijstraat 2
2312WW Leiden
Openingstijden Naaifeestjes vinden altijd op aanvraag plaats onder openingstijd.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 10-17 uur
Zaterdag: 10-14:30 uur
Prijs Vanaf € 35,- per kind Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

Op kamp met & zonder overnachten