Kinderfeestjes BeachBreakTerug naar het overzicht

Vier een tof surffeestje, SUP-feestje, Smokkelspel en nog veel meer bij BeachBreak Noordwijk aan Zee!
Bij BeachBreak op het strand van Noordwijk kun je héle toffe kinderfeestjes vieren. Voor ieder wat wils! Wat dacht je bijvoorbeeld van:

Watersportfeestje
Dit feestje is perfect voor kinderen die van avontuur houden! Jullie kunnen bijvoorbeeld gaan golfsurfen, bodyboarden of suppen. 

Surf feestje
Samen met je vrienden ga je met een prive instructeur de zee op om de kneepjes te leren van het surfen. Je krijgt eerst een wetsuit aan met daarboven een fel gekleurde lycra. Zo is iedereen goed zichtbaar in zee.

SUP feestje
Ga ook met dit feestje het water op; maar dan met een SUP! Door middel van allerlei spellen en oefeningen krijg je het suppen onder de knie. Mochten er teveel golven zijn, dan is het niet meer veilig en wordt er een andere activiteit gedaan (in overleg). 

Surfskaten
Surfen en Skaten worden gecombineerd door een speciaal surfskate board! Onder begeleiding van onze instructeur ga je naar een veilige en leuke plek om het surfskaten te leren.

Sportfeestje
Voor kinderen die van sport en spel houden is er het sportfeestje. Jullie kunnen bijvoorbeeld archerytaggen, bubbelballen of een potje levendstratego spelen. Er zijn genoeg mogelijkheden om je energie kwijt te kunnen!

Smokkelspel
De instructeur gaat samen met de groep kids in het duin naast Beach Break dit gave spel spelen.
Rennen, verstoppen, smokkelen, tikken, wegrennen, alles komt terug in dit spel.
Minimaal 20 deelnemers

Levendstratego
Verstop de vlag, bedenk een plan met je team en probeer de vlag te veroveren van de tegenstander. Welk team is het slimst en vindt de vlag als eerste? Ook dit spel wordt in de duinen gespeeld naar BeachBreak.
Minimaal 20 deelnemers

Na het feestje kun je in het gezellige Surf Cafe terecht voor een frietje, burger of pizza en een drankje. Voor meer informatie over de feetsjes, de duur, de tarieven ed: klik door via de roze button.  

Tip: bij BeachBreak zijn ook toffe surfcamps! Zowel met als zonder overnachting. 

BeachBreak

Zeereep 106
2202 NW Noordwijk aan Zee
Openingstijden zie website Prijs Surffeestje: €17,50 pp
SUP feestje: €17,50 pp
Smokkelspel: €10 pp
Levendstratego: €12,50 pp
Combi Smokkelspel & Levendstratego: €15 pp
Lasergamen €350,-
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

Op zomerkamp met en zonder overnachten