Lasergame-feestje 10-17jrTerug naar het overzicht

Vier een avontuurlijk kinderfeestje bij Combat City in Leiderdorp.
Heeft je kind altijd al een feestje willen vieren met lasergamen? Dat kan vanaf nu bij Combat City in Leiderdorp. Speciaal voor kinderen van 10-17 jaar.

Bij Combat City maken ze gebruiken van de allernieuwste lasergame geweren met kleurenscherm en Hit vibratie voor een extra realistische beleving. Kiezen de kids voor een avontuur in het overdekte stadje of in het spannende doolhof? Voor een echte soldatenbeleving zijn er camouflagepakken beschikbaar.

Vier je feestje met minimaal 8 kinderen. Kiezen jullie voor het feestje van 60 minuten met 40 minuten speeltijd in 4 sessies? Of gaan jullie voor een langer avontuur van 90 minuten met 60 minuten speeltijd in 6 sessies? Ouders hebben geluk en mogen op basis van beschikbaarheid meedoen tegen kindertarief.

Limonade zit inbegrepen bij het evenement. Je kan ook kiezen voor een kindermenu à €6,95 p.p. Dan staat dit na jullie baantijd klaar op jullie tafel. Heerlijk om direct de trek na dit actieve uitje te kunnen stillen. 

Lasergamen is 100% veilig en je krijgt er geen pijnlijke plekken van als bij Paintball. De Lasergame geweren maken gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht. Er komen geen gevaarlijke laserstralen uit het geweer.

Lasergamen is leuk voor jong en oud. Wanneer vieren jullie een avontuurlijk feestje?

Voor meer informatie of het doen van een aanvraag klik je op de roze button.

Op Kidsproof.nl vindt je nog veel meer leuke tips om er op uit te gaan. Op Kidsproofvakantie.nl vindt je de leukste plekjes om te overnachten met je kids in Nederland. Op Kidsproofplus.nl vindt je tips om er op uit te gaan met kinderen met een extra zorgbehoefte.

Combat City

Kabelbaan 12A
2352 BL Leiderdorp
Openingstijden Maandag 15:00 tot 18:00
Dinsdag 15:00 tot 18:00
Woensdag 12:30 tot 18:00
Donderdag 15:00 tot 18:00
Vrijdag 15:00 tot 18:00
Zaterdag 09:00 tot 18:00
Zondag 15:30 tot 18:00

U kunt tussen deze opening en sluitingstijden een tijd aangeven waarop u het kinderfeestje van uw zoon of dochter wilt houden. Wilt u buiten deze tijden iets organiseren, laat dit dan weten in de aanvraag!
Prijs Feestje van 60 minuten, waarvan 40 speelminuten in 4 sessies: €17,95 p.p.
Feestje van 90 minuten, waarvan 60 speelminuten in 6 sessies: €22,95 p.p.

Kindermenu: €6,95 (optioneel)
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de mei- en zomervakantie. Kijk snel!

22 x op kamp met en zonder overnachten