• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Lasergame feestje!Terug naar het overzicht

Kom lasergamen tussen de sterren! Welk team gaat winnen? Vier je feestje bij KidsZoo!
Wat een leuk kinderfeestje bij binnenspeeltuin KidsZoo in Noordwijkerhout! Kom lasergamen met Appie's Space Party.

Bij KidsZoo vier je zorgeloos de verjaardag van je kind. De KidsZoo assistent zorgt ervoor dat jullie niks tekort komen.

Appie's Space Party
Kom lasergamen tussen de sterren tijdens Appie's Space Party. Samen met vriendjes en vriendinnetjes stapt je kind in de ruimtevaart lasergame area. Ze reizen als een raket door de ruimte, geheel verlicht door blacklight, spots en (vallende) sterren. 

De kids starten in de wapenkamer, oftewel het ruimteschip. Hier krijgen ze een korte instructie, krijgen ze hun wapen en springen ze de planeet op. Ready, set, VUUR!

Met hun team proberen ze het andere team uit te schakelen. Gewapend met een laserpistool in een flightsuit sluipen ze langs de obstakels, richten ze de lasergun op de tegenstanders en... schiet! Zal het ze lukken om te winnen?
 
De minimale leeftijd voor deelname aan het lasergamen is 6 jaar. Schoenen zijn verplicht. Je mag als ouder natuurlijk ook een ronde meespelen. Dat is nog het leukste voor iedereen! Want wie gaat er dan winnen?

Klik door via de roze button naar de arrangementen!

Tip: Bij KidsZoo hebben ze nog veel meer toffe kinderfeestjes. 

KidsZoo

Pletterij 3
2211 JT Noordwijkerhout
Openingstijden Zie website Prijs €17,95 p.p. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

Laat die zon maar lekker schijnen want het is zomervakantie! Lekker zwemmen, creatief aan de slag, een dagje naar Den Haag... bekijk snel de leukste zomeruitjes. Ook voor de minder zonnige dagen..:-).

Check de leukste zomeruitjes