Inloopmiddag techniekTerug naar het overzicht

Bij De Jonge Onderzoekers Nijmegen kun je lid worden van één van de supercoole techniekclubs!
Wil je eens kijken of Techniek iets voor je is en hoe het werkt bij De Jonge Onderzoekers Nijmegen? Kom dan een keer naar de inloop ‘Creatief met Techniek’ op woensdagmiddag. Je kunt voor één keertje komen kijken, maar als je het leuk vindt mag je natuurlijk ook vaker komen. Per keer ga je aan de slag met een werkstuk.

De inloop is bedoeld voor kinderen van 6-10 jaar. Je ouders mogen erbij blijven, maar dat hoeft niet. Helaas, ivm met corona voorlopig even geen ouders in het pand, je wordt ontvangen bij de deur.

Als je wilt komen moet je je wel even aanmelden bij de inloopmiddag. Graag aanmelden voor dinsdag (i.v.m. materiaalinkoop!).

Wil jij ook graag meedoen aan een van de techniekclubs, klik dan via de roze button door naar de site om je aan te melden! Ook zie je op de site wat er op het programma staat op de inloop woensdagmiddag.

Tip: je kunt bij De Jonge Onderzoekers Nijmegen ook een superleuk techniek kinderfeestje vieren!

De Jonge Onderzoekers Nijmegen

Derde van Hesewijkstraat 2a
6542 JP Nijmegen
Openingstijden Klik voor actuele tijden van de clubs door naar de site! Prijs Klik voor actuele prijzen door naar de site! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

8x de leukste vakantiekampen!

8x de leukste vakantiekampen!

Onze categorie 'Op kamp' staat bomvol leuke kampen. Voorproefje? In deze blog vind je een aantal toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting.

Bekijk de vakantiekampen