Pluktuin PlukTerug naar het overzicht

Pluktuin Pluk

Oudewei 2
6685 MC Haalderen
Openingstijden Klik voor actuele openingstijden via de roze button gelijk door naar de site.
Wil je zelf een bos bloemen plukken met de kids? Dat kan bij Pluktuin Pluk in Haalderen!
Wil je iemand anders of jezelf verrassen met een mooie zelfgeplukte bos bloemen? Kom dan eens naar Pluktuin Pluk in Haalderen en stel hier je eigen boeket samen. Bij binnenkomst pak je een plukmand (bij warm weer een emmer met water) en een bloemenschaartje. Je kunt het boeket zelf plukken en daarna schikken aan de lange buitentafel. Of je kunt de door jou geplukte bloemen door Marion van de Pluktuin laten schikken tot een boeket (tegen een meerprijs). Je kunt je bos binnen eventueel zelf inpakken, want er is touw en inpakpapier aanwezig. Ook zijn er kant en klare boeketten te koop.

In de pluktuin staan alleen éénjarige bloemen. Het grote voordeel en het fantastische hiervan is dat, als je de bloemen afknipt, de plant bloemen blijft geven tot de vorst invalt. Je kunt er dus de hele zomer van blijven plukken.

Daarnaast is er in de achterste kas ruimte voor het geven van kinderfeestjes en er is een terras waar je gezellig een kopje koffie of thee kunt drinken. Je kunt zelf koffie, thee of limonade pakken. Voor de thee kun je ook kruiden uit de tuin gebruiken. Daarna kun je (als je wilt) op één van de zitjes in de tuin je plekje zoeken.

Klik voor meer informatie via de roze button gelijk door naar de site.

Kijk ook eens in onze uitagenda voor leuke andere uitjes met kinderen.

Blogs & filmpjesAlle blogs