Feestje in Kasteel HernenTerug naar het overzicht

Ontdek het mooie middeleeuwse kasteel Hernen tijdens dit supergave kinderfeestje!
Vier de verjaardag van je dochter of zoon in een stoer kasteel. Waan je in de middeleeuwen en ontdek de schatkist. Dwaal met je vrienden en vriendinnen door het kasteel. Voordat je op pad gaat ligt in de schatkist een belangrijke brief en een ‘pratende’ lantaarn.

Tijdens de rondgang hoor je niet alleen van de kasteelmuis over het leven in het kasteel, jullie gaan ook op zoek naar de code om de schatkist te kunnen openen. Als de kist open gaat, is er voor iedereen een kleine attentie. Op zolder gaan jullie ook nog kijken naar een hele gave show over de ingestorte toren. Er valt dus veel te ontdekken!

Op de binnenplaats mag je na afloop pijl en boogschieten, waarna je buiten het kasteel een leuke buitenspeurtocht gaat doen. Het is natuurlijk extra leuk als je verkleed komt!

Voor buiten mag je zelf eten/drinken meenemen. Er staat een picknickbank voor jullie klaar op het grasveld. Het gehele programma duurt zo'n 1,5 uur. Na het ontvangst en uitleg door de gastvrouw/heer gaan de kinderen onder begeleiding van de ouder(s)/begeleiders de rondgang maken.
 
Klik door naar de site voor meer informatie en reserveren!

Check ook eens onze eropuit tips voor leuke gezinsuitjes!

Geldersch Landschap & Kasteelen

Dorpsstraat 40
6616 AH Hernen
Openingstijden Vanaf 1 apri op woensdag-, donderdag- en zatermiddag. Prijs Klik voor kosten door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Ontdek 13 pareltjes in de Maashorst

Ontdek 13 pareltjes in de Maashorst

Zijn jullie al bekend met De Maashorst, hét oergebied van Brabant? In dit natuurgebied kun je samen met de kids urenlang heerlijk klimmen, klauteren en ravotten. Het is een veelzijdige natuurparel die je op verschillende manieren kunt ontdekken.

Ontdek dit mooie gebied