Feestje in Kasteel HernenTerug naar het overzicht

Ontdek het mooie middeleeuwse kasteel Hernen tijdens dit supergave kinderfeestje!
Vier de verjaardag van je dochter of zoon in een stoer kasteel. Waan je in de middeleeuwen en ontdek de schatkist. Dwaal met je vrienden en vriendinnen door het kasteel. Voordat je op pad gaat ligt in de schatkist een belangrijke brief en een ‘pratende’ lantaarn.

Tijdens de rondgang hoor je niet alleen van de kasteelmuis over het leven in het kasteel, jullie gaan ook op zoek naar de code om de schatkist te kunnen openen. Als de kist open gaat, is er voor iedereen een kleine attentie. Op zolder gaan jullie ook nog kijken naar een hele gave show over de ingestorte toren. Er valt dus veel te ontdekken!

Op de binnenplaats mag je na afloop pijl en boogschieten, waarna je buiten het kasteel een leuke buitenspeurtocht gaat doen. Het is natuurlijk extra leuk als je verkleed komt!

Voor buiten mag je zelf eten/drinken meenemen. Er staat een picknickbank voor jullie klaar op het grasveld. Het gehele programma duurt zo'n 1,5 uur. Na het ontvangst en uitleg door de gastvrouw/heer gaan de kinderen onder begeleiding van de ouder(s)/begeleiders de rondgang maken.
 
Klik door naar de site voor meer informatie en reserveren!

Check ook eens onze eropuit tips voor leuke gezinsuitjes!

Geldersch Landschap & Kasteelen

Dorpsstraat 40
6616 AH Hernen
Openingstijden Vanaf 1 apri op woensdag-, donderdag- en zatermiddag. Prijs Klik voor kosten door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Samen houden we de buurt schoon!

Samen houden we de buurt schoon!

In een schone buurt wordt minder snel nieuw afval in de openbare ruimte gegooid. Wijkhelden bij Dar zetten zich in voor een schone leefomgeving. En hoe leuk, kinderen verdienen er ook nog een mooi zakcentje mee. Lees alle info in de Wijkhelden-special.

Word ook Wijkheld!