Zomerkamp CJV VlaardingenTerug naar het overzicht

De leukste kampen van CJV in de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug!
CJV Vlaardingen organiseert dit jaar verschillende, gezellige kampen!

In de eerste week van de zomervakantie (13 juli t/m 20 juli) is het Juniorkamp! Tijdens dit kamp (voor kids van 8 t/m 13 jaar) leven kids zich helemaal uit. Ze kunnen volleyballen, voetballen, op de speeltoestellen of op de kabelbaan. Ook worden er leuke activiteiten georganiseerd, zoals speurtochten, quizzen en andere spellen.

Lights, camera, action! Kom naar het theaterkamp van CJV VlaardingenDe laatste week van de zomervakantie 17 t/m 21 augustus 2024) vindt dit toffe kamp plaats (voor kids van 7 t/ 12 jaar). Er worden workshops gevolgd, activiteiten gedaan en er is natuurlijk tijd om even te luieren. De kampweek wordt afgesloten met een theatervoorstelling voor alle ouders.

Tijdens de herfstvakantie (1e weekend herfstvakantie oktober 2024) is het tijd voor het Najaarsweekend! Het wordt een kampweekend (voor kids van 7 t/m 12 jaar) vol met avontuurlijke bos- en renspellen en leuke activiteiten zoals een speurtocht, filmavond en een quiz. Een avontuurlijk weekend dus!

De kampen vinden plaats in buitencentrum 'De blauwe schuur' in Amerongen, in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. Kids kunnen met de bus vanaf Vlaardingen meereizen. 

Enthousiast? Voor meer informatie klik je op de roze button.

Op zoek naar leuke uitjes in of rondom Rotterdam? Bekijk de categorie 'uit agenda' op onze website.

CJV Vlaardingen

Burgwal 10
3958 ER Amerongen
Openingstijden 13 juli t/m 20 juli, 17 t/m 21 augustus & 1e weekend herfstvakantie oktober 2024. Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Eropuit! Fietsfeesten, speeltuinen, kinderfeestjes en meer leuke tips

Eropuit! Fietsfeesten, speeltuinen, kinderfeestjes en meer leuke tips

We hebben weer een aantal superleuke tips in de regio Rotterdam weten te verzamelen, waarmee jullie in de komende tijd alle kanten op kunnen! Van toffe kinderfeestjes tot fietsfeesten in de Rotterdamse wijken.

Naar de tips voor mei en juni