7x de leukste binnenzwembaden voor kinderen

3 oktober 2023
Zin om een dagje te gaan zwemmen met de kinderen in een binnenzwembad? Zeker ook heel fijn plan als het regent. Eens een ander zwembad uitproberen? Hieronder staat een spetterend overzicht van 7 leuke binnenzwembaden in Tilburg en omgeving op een rij.
 

Lekker zwemmen met je kinderen in een binnenzwembad!

Liever zwemmen in de buitenlucht? Kijk dan hier voor 6x buiten zwemmen in zwembaden en natuurwater in Tilburg en omgeving.


Zwembad Stappegoor Tilburg
Kinderen kunnen zich uitleven met de speelattributen, van de glijbanen roetsjen of zich laten meeslepen door de stroomversnellingen.
Genieten van de zon? Dat kan op de grote ligweide bij het buitenbad. Hierdoor is zwembad Stappegoor een aanrader op zowel zonnige als regenachtige dagen.



Zwembad Reeshof in tilburg 
Het zwembad beschikt over twee 25-meterbaden, een peuter- en kleuterbad en voor de grotere kinderen zorgen een supersnelle glijbaan en een duikplank voor veel waterplezier. Ook voor ouders is het hier prima verblijven; turks stoombad, kruidenbaden of ontspan op de ligweide bij mooi weer.



Zwembad Laco Hilvarenbeek
Laco sportcentrum Hilvarenbeek biedt je de mogelijkheid om recreatief te zwemmen. Zwem je graag banen of maak je liever gebruik van allerlei spelattributen die het zwemmen nog leuker maken? De recreatieve uurtjes mag je uiteraard invullen zoals je zelf wilt.



Sportcomplex en zwembad Drieburcht
Elke woensdag en zondag is het recreatief zwemmen bij Sportcomplex Drieburcht. Je kan heerlijk ontspannen in de groepswhirlpool en in de stoomcabines. 
Houd je van snelheid en sensatie? Dan kan je van de witten glijbaan gaan en de kleur kiezen waarmee je van de glijbaan roetsjt. Er is ook een duikplank om vanaf te springen!



Optisport Den Donk
Heerlijk zwemmen in het zwembad van Den Donk in Oisterwijk! Ze hebben er allerlei leuke speelmaterialen waar je mee kan spelen.



Toucan Health Club Tilburg Gilze

Lekker spartelend en spelend wennen aan het water? Of toch liever zwemmend in beweging blijven? Met een peuterbad (0.55m diep), een half diepbad (1.10m diep) én een diepbad (1.40m diep) is er voor iedere water liefhebber de gelegenheid om lekker bezig te zijn in het water bij de Toucan Health Club in Gilze. Daarnaast is er ook een whirlpool aanwezig om in bij te komen van al de wateractiviteiten die zijn verricht. 




Optisport Den Butter
Een uitje voor het hele gezin, zwemmen bij Den Butter op zondagochtend. Samen met je (klein)kinderen genieten en spelen in het water. Alleen voor kinderen onder begeleiding van (groot)ouders. Extra speelplezier, maak gebruik van de speelmaterialen in het water