Ontdekstation013; ontdek!Terug naar het overzicht

Zelf aan de slag in de machinekamer, de maakhoek, met een eigen film en véél meer bij Ontdekstation013!
Geen vaste workshops, maar vrij ontdekken! Dat kan nu bij Ontdekstation013. Bij binnenkomst beslissen kinderen zelf wat ze gaan doen. Natuurlijk worden ze hierbij een handje geholpen. Een stappenplan en toffe opdrachten zijn uitgewerkt, zodat ze gelijk aan de slag kunnen. 

Bijvoorbeeld met programmeren in de machinekamer, aan de slag met de handen in de maakhoek, een eigen film maken in de vernieuwde filmstudio en nog veel meer! Met mooi weer kan je zelfs buiten aan de slag in de educatieve watertuin!

Ieder weekend van 13.00 tot 17.00 uur en in de vakanties van 13:00 tot 17:00 is Ontdekstation013 geopend. In de zomervakantie 2023 zijn ze open in de weken 31 t/m 34 op woensdag t/m zondag van 13.00 – 17.00 uur.

Je mag vanaf 13.00 uur binnen komen om deel te nemen aan het vrije programma. Je kan dus deelnemen wanneer het jou uitkomt. In de grote ruimtes is er meer dan voldoende plek voor de kinderen om veilig op ontdekkingstocht te gaan.

Klik op de roze button voor meer informatie.

Op zoek naar andere leuke uitjes? Neem een kijkje in onze Uitagenda.

Het Ontdekstation013

Burgemeester Brokxlaan 20
5401SB Tilburg
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste speeltuinen in Tilburg!

De leukste speeltuinen in Tilburg!

Makkelijk én leuk: een uitje naar de speeltuin. Heerlijk buiten met mooi weer óf een toffe binnenspeeltuin voor gure dagen.

Met klimrekken, glijbanen, zandbakken... het is er allemaal. Veel plezier!

Hup, van die glijbaan!