icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Spoorpark TilburgTerug naar het overzicht

In het Spoorpark kan je de kinderen heerlijk laten spelen met water en daarna wat eten en drinken.
Het Spoorpark is een heel uniek concept. Het is een groot park gemaakt op een voormalige industrie terrein. Burgers hebben het initiatief genomen om een groot stuk 'groen' te maken midden in de stad. En dat is gelukt! 

Met het T-huis, waar je heerlijk kan zitten en ontspannen kan genieten van eten en drinken, begin je de dag al goed in het Spoorpark.
Er is een stroompje waar de kinderen lekker in kunnen spelen en nat worden. Het is zo'n groot park dat er voor ieder kleedje genoeg plek is, om lekker te spelen en te relaxen in het park. Er is een super gave hoge toren waar je op mag klimmen; de Kempentoren
Wat ook heel prettig is; is dat er een overdekte plek is waar meerder picknicktafels staan, waar je vrij gebruik van mag maken om lekker je eigen eten aan op te eten.

Mocht je na zo'n lange dag spelen geen zin meer hebben om naar huis te gaan; er is ook een stadcamping op het park. Zet gewoon je tentje op en ga lekker slapen!

Al met al een plek waar je je prima een hele dag kan vermaken met de kinderen.

Spoorpark Tilburg

Spoorpark
5038 LS Tilburg
Prijs Gratis Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Bijna zomervakantie!

Bijna zomervakantie!

Nog een paar dagen school en dan ZOMERVAKANTIE!! Blijf jij deze vakantie thuis? Boffen, want er is enorm veel leuks te doen in en om Tilburg.

Zomervakantie tips