VAKANTIEKAMPEN | De leukste vakantiekampen 2024
Vakantiekampen

VAKANTIEKAMPEN | De leukste vakantiekampen 2024

Wij verzamelen de leukste VAKANTIEKAMPEN, zomerkampen en sportkampen voor je! In de regio Tilburg & Midden-Brabant voor overdag óf iets verder weg met overnachtingen, er zijn zoveel leuke kampen voor kinderen.


Filteropties

Leeftijd
totaal 17 resultaten
Pagina: 1
totaal 17 resultaten
Pagina: 1

Zoek je een leuk vakantiekamp voor je kind in de regio Tilburg?

In de omgeving van Tilburg, Goirle en Oisterwijk is er veel keuze uit leuke vakantiekampen & zomerkampen voor kinderen: denk aan een voetbalkamp, hockeykamp, ponykamp, musicalkamp, danskamp, surfkamp, tenniskamp, taalkamp, zeilkamp, survivalkamp, tweedaagse of driedaagse.

Kies je voor jouw kind een kamp met of zonder overnachting? Wist je dat er al ook leuke dagkampen en dagactiviteiten zijn voor kinderen? In de omgeving van Tilburg, Goirle en Oisterwijk, en iets verder weg, heb je keuze uit creatieve kampen, sportkampen, muziekkampen en meer.

Alle zomerkampen voor kinderen in de omgeving van Tilburg, Goirle en Oisterwijk

Op Kidsproof Tilburg vind je alle leuke kampen voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Berkel-Enschot, Kaatsheuvel, Rijen, Udenhout en Waalwijk!

Je vindt hier vakantiekampen voor schoolvakanties zoals de meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie. Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd.