Theaterspecial met de leukste familievoorstellingen in Twente

4 februari 2024

Er staan weer onwijs leuke familievoorstellingen op de agenda! Ga voor een gezellig dagje uit naar Schouwburg Hengelo of naar het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede. Laat je verrassen, inspireren, verwonderen en vermaken in het theater. We hebben de mooiste voorstellingen alvast voor je op een rijtje gezet. Maak je keuze en reserveer alvast je kaartjes via de links!

Fien en Teun de Musical
Robin Hood

Robin Hood (8+)

vrijdag 9 februari | Wilminktheater 19:30
Een fijne familiemusical over Robin Hood. De volksheld komt opnieuw tot leven in het heden. Voor aanvang van de voorstelling kunnen kinderen verschillende instrumenten uitproberen in de Instrumententuin in de foyer. Hier wil ik naar toe!

Buurman & Buurman

Buurman & Buurman (4+)

zondag 11 februari | Wilminktheater 13:30 & 16:00
Als Buurman & Buurman besluiten te verhuizen moet er natuurlijk van alles gebeuren. Meubels sjouwen, een nieuwe keuken installeren, de vloer schuren... Uiteraard zoals alleen zij dat kunnen. Als dat maar goed gaat. A je to!

Fien en Teun

Fien en Teun de Musical (2+)

zondag 18 februari | Schouwburg Hengelo 11:00
Fien en Teun maken er tijdens deze spiksplinternieuwe familievoorstelling weer een écht Hollands feestje van. Na de voorstelling komen de karakters uit de show altijd terug voor een meet & greet met de kleine fans. Fien en Teun!

Help, Helikopterouders!

Help, Helikopterouders! (8+)

woensdag 21 februari | Wilminktheater 14:30
Laat je bij Help, Helikopterouders! meevoeren door een wervelwind vol humor, verwarrende dilemma’s en pittige discussies. Een actuele en hilarisch herkenbare familievoorstelling vol interactie. Help, me aan kaartjes!

Pietje Bell

Pietje Bell (6+)

zondag 25 februari | Schouwburg Hengelo 14:30
In deze vrolijke musical zet Pietje samen met de bende van de Zwarte Hand de hele stad op stelten. De Zwarte Hand laat zich niet zomaar wegjagen! Laat je verwonderen door een musical vol vriendschap, avontuur en leuke liedjes. Naar de show

100% COCO

100% Coco New York (10+)

zaterdag 2 maart | Wilminktheater 19:30
100% Coco komt met een compleet nieuwe musical. Coco gaat modelessen volgen aan de Teen Vogue University. Maar, hoe moet dit dan met vriendje Bruno? Dé voorstelling voor Fashionista's én Fashionova's! 100% iets voor ons!

Checkpoint Theater

Checkpoint Theater (8+)

zaterdag 9 maart | Schouwburg Hengelo 19:30
De nieuwste Checkpoint theatershow belooft veel spektakel! Met als titel "het dak er af!' staan plezier en idiote proeven centraal. Deze show is interactiever, gekker en spectaculairder dan alle Checkpoint-voorstellingen bij elkaar. Dak er af!

Lucky Luuk

Lucky Luuk (4+)

zondag 21 april | Schouwburg Hengelo 15:30
Een familievoorstelling geïnspireerd op de Lucky Luke strips. Drie stoere jongens banen zich een weg door hun verbeelding. Ze willen zich stoer voelen, maar lopen al snel tegen hun eigen schaduw aan. Wie schiet er het snelst? Pang!

Mees Kees

Mees Kees op kamp (10+)

vrijdag 10 mei | Wilminktheater 19:00
Pak je tent in en neem je tandenborstel mee, Mees Kees gaat op kamp! Zelfs van het werkplan van mevrouw Dreus kan hij een geweldig kamp maken. Na afloop van de voorstelling kunnen de bezoekers de cast van Mees Kees ontmoeten. Mee op Kamp!

Waanzinnige Boomhut

De Waanzinnige Boomhut (5+)

zaterdag 18 mei | Schouwburg Hengelo 14:30
Dit hilarische kinderboek is omgetoverd tot een nét zo waanzinnige voorstelling. Vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij. De enige voorstelling met vliegende katten, een reuze gorilla en een limonadefontein! De boom in!Veel plezier met het kiezen van een voorstelling! Op zoek naar nog meer voorstellingen? Neem dan een kijkje in de Uit Agenda: 

 

 

 

 

 
 

 

Naar de website